USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі-Волинському відбувся фестиваль для дітей з особливими потребами

4 Грудня 2018 23:07
Фестиваль для дітей з особливими потребами «Повір у себе і ти відкриєш Всесвіт» відбувся у Володимирі-Волинському 3 грудня.

Про це повідомили на ФБ-сторінці Володимир-Волинської РДА.

Під час заходу діти змогли не тільки реалізувати свій творчий потенціал, познайомитись із новими друзями, поспілкуватись, а й активно відпочити.

Родзинкою заходу стало заняття у арт-студії. Адже фестиваль - це не тільки демонстрація талантів маленьких виконавців, а й проведення майстер-класів. Під керівництвом викладачів районного Будинку школяра Валентини Серпухової та Олени Смаль юні обдарування створили прекрасний малюнок. Творча міні-майстерня працювала під девізом "Замалюєм світ своїми кольорами".

Учасники заходу, які дали розквітнути святу, нагороджені подарунками. Та поряд із тим кожен учасник отримав ще й гарний настрій та посмішку, яку їм дарували учасники концертної програми.

Нелегкою є дорога творчості, але віра в себе допомогла спалахнути нашим зірочкам подолати усі труднощі. І для того, щоб вони не погасли, маємо допомогти їм. Проявити у потрібну хвилину чуйність, співпереживання, уміння розділити як біль, так і радість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus