USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із платіжок за гуртки у дитсадках виключать видатки на компослуги

29 Березня 2018 10:06
Депутати Луцької міської ради ухвалили рішення, яке дозволить не збільшувати вартість оплати додаткових гуртків у закладах дошкільної освіти. Зокрема, при формуванні ціни на додаткові гуртки у дитсадках не враховуватимуть оплату комунальних послуг.

Таке рішення прийняли під час сесії Луцької міської ради 28 березня.

З відповідною ініціативою виступило управління освіти міської ради.

«Навчальна програма закладу дошкільної освіти передбачає додаткові послуги, зокрема це гуртки з хореографії, англійської мови тощо. Ми прийняли рішення звільнити батьків, діти яких навчаються у закладі й відідують додаткові гуртки, від плати за комунальні послуги. Якщо цього не приймемо, то батькам доведеться більше платити за такі гуртки, оскільки з початку року значно подорожчали комунпослуги», - розповіла начальник управління Зіновія Лещенко.

Більшість присутніх депутатів підтримали ініціативу та проголосували за відповідний проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus