USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку нагороджували кращих педагогів .ФОТО

19 Квітня 2013 15:30
Кращих вчителів у номінації «Музичне мистецтво» нагородили у Луцьку.

Закриття Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2013» у номінації «Музичне мистецтво» відбулося сьогодні, 19 квітня, у Палаці культури міста Луцька.



Так, вокальний квартет рожищенського будинку дитячої творчості «Кредо» привітав педагогів піснею «Душа», а учасники ансамблю спортивного танцю «Ритм» кружляли у романтичному вальсі.




У конкурсі брали участь вчителі Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Тернопільської, Херсонської областей та з Києва.

До речі, «учителем року» стала й лучанка Марина Приходько, яка викладає музику у загальноосвітній школі №9.

Довідково:

В Україні впродовж останніх 16-ти років з метою стимулювання активної участі вчителів у становленні та розвитку національної системи освіти, популяризації кращих педагогічних здобутків і професійної майстерності щорічно проводиться Всеукраїнський конкурс «Учитель року».

Це єдиний конкурс професійної майстерності вчителів, який проводиться на загальнодержавному рівні.
Керівництво над проведенням Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» здійснює Міністерство освіти і науки України, організацію проведення та науково-методичне забезпечення конкурсних випробувань третього (заключного) туру – Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus