USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку подорожчав хліб

17 Березня 2011 14:08
Уже вдруге з початку року найбільший в області виробник хліба - Луцьке ВАТ «Хліб» - збільшив ціну своєї продукції. Відтак хліб сортів «Січовий», «Подільський» і «Луцький» подорожчав більш як на 20 копійок

Відтепер буханець чорного хліба «Січовий», який донедавна можна було купити за 2.72 гривні, у торговій мережі підприємства коштує 2.92 гривні.

Вартість хліба сорту «Подільський» зросла з 2.96 до 3.18 гривні.

Подорожчання хліба масових сортів на підприємстві пояснюють зростанням цін на борошно, паливно-мастильні матеріали, збільшенням мінімальної зарплати і загальновиробничих витрат, - пише Волинь нова.

Чи були підстави у ВАТ «Хліб» для підвищення ціни на продукт номер один, вивчають фахівці територіального відділення Антимонопольного комітету в області та державної інспекції з контролю за цінами.

Контролери запевняють, що в разі необґрунтованого підняття вартості хліба виробника-монополіста змусять повернути ціни до старого рівня.

Нагадаємо, тиждень тому директор ВАТ «Хліб» Антоніна Остапова коментувала для «ВН» причини подорожчання хліба, головною з яких вона назвала ситуацію на ринку борошна.

«Якщо сьогодні я беру вищий ґатунок по 2,90, а у мене у калькуляції закладено 2,75, тобто на 15 копійок дешевше. Тому подорожчання повністю обґрунтоване», - казала Остапова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
кость волиняка Показати IP 17 Березня 2011 22:48
Результати господарювання орди януковичів відчуваємо всі.Обєднуйтесь і готовтесь до революції!!.Знищимо цих ворогів тоді і заживемо як люди.!!!!
Настьона Показати IP 18 Березня 2011 08:15
чесно кажучи,останнім часом хліб почали пекти дуже поганої якості:недопечений,потрісканий.куди дивлятья пекарі та технологи не знаю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus