USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку презентують книгу батька священика

24 Червня 2013 08:30
Книгу волинського селянина, батька колишнього ректора Волинської духовної семінарії, протоієрея Сергія Мельничука-Мартинюка, презентують у Луцьку 25 червня.

Про це повідомили у прес-службі Волинської Єпархії УПЦ КП.

Автор книги Мусій Мельничук, волинський селянин, прожив 93 роки і на схилку віку розповів про дві світові та громадянську війни, життя за царизму, Польщі та «перших совєтів». Текст відтворений без «олітературнення», з особливостями місцевої говірки.

Книгу видали стараннями сина автора – протоієрея Сергія Мельничука-Мартинюка, клірика луцького кафедрального собору Святої Трійці, колишнього ректора Волинської духовної семінарії.

Він теж уже немолодий: 25 червня йому виповнюється 80 років. Саме цього дня у луцькому кафедральному соборі Святої Трійці молитимуться за спокій душі батька й за здоров’я сина: початок Божественної Літургії о 9 годині.

Відтак об 11 годині у Волинській православній богословській академії відбудеться презентація книги «Моя довга страждальна дорога».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus