USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку пройшов Фестиваль сім’ї. ФОТО

23 Травня 2011 14:24
Луцьком пройшов парад в рамках проведення у місті Фестивалю сім’ї - 23 травня лучани організували урочисту ходу від Волинської обласної державної адміністрації до Театрального майдану.

Учасники параду були одягнені у святковий білий одяг, а в руках несли білі повітряні кульки та плакати з написами типу «Міцна сім’я – міцна держава».

Поки колона дійшла до центральної площі Луцька, збільшилася мало не вдвічі.

Серед учасників параду були молоді сім’ї, молодь. Крім того, в перших рядах їхали на інвалідних візках люди з обмеженими фізичними можливостями, а попереду йшов оркестр, який додавав ще більшої святковості дійству.

Не обійшлося і без нареченого з нареченою, які символізували майбутнє, початок щасливого подружнього життя.

Після того, як всі учасники дійшли до Театрального майдану, організатори фестивалю сім’ї звернулися до присутніх із закликами берегти свою родину та любити ближніх.

Водночас на майдані були розставлені намети, де розповідали про шкоду наркотиків, алкоголю та паління, а центр допомоги жінкам «Єва» демонстрував на маленьких макетах весь цикл розвитку ще не народженої дитини.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 132
Витамина Бум Показати IP 23 Травня 2011 14:54
Маскарад... Як мінімум трьох побачила з написами "Я люблю свою дружину" у яких були і є коханки. Кому треба ваші паради? Ви своїм життям свідчіть і відношенням до людей!
справедливый до Витамина Бум Показати IP 23 Травня 2011 15:06
Если Вы, Витамина, знаете кого-нибудь, пожалуйста, сообщите отрыто, а не поливаете болотом всех подряд... Иногда натыкаюсь на ваши "писания" в нете... Грязь лить все могут, вы бы что-то толковое сделали... Извините, если резко...
Бум-бум до Витамина Бум Показати IP 23 Травня 2011 15:19
Впевнений, що Ви самотня. Так як Ви ядовито і заздрісно висловились, говорить про те, що Ви нещасна, недолюблена, одинока нереалізована людина. Мені вас щиро шкода.
просто так до Витамина Бум Показати IP 23 Травня 2011 16:25
Ті люди що вам відписали такі коментарі є певно дружинами цих"я люблю свою дружину" і їм образливо або це самі винуватці)))))))))
Витамина Бум до просто так Показати IP 23 Травня 2011 19:37
Хі:) Так я ж ніби ні на кого пальцем конкретно не показала. Але бачу хто треба - себе побачив:) Очевидно обидва перші відповідачі - жінки - і бум-бум і "справедливий") Перша в надії отримати імя-прізвище зрадника, бо навіть вибачилась в кінці. а інша швидше усього самотня,хоча можливо і заміжня. так би прокоментував психолог. мій коментар базувався на перевіреній інформації, і у випадку "звинувачення в наклепі" справді можу предявити матеріал. але кому воно треба? хіба що жінкам, які перебувають "в сладком неведении" Краще б справді люди більше часу приділяли сімям.
Справедливый до Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 12:09
Уважаемая Витамина! Я МУЖЧИНА! Еще один раз увидел, что Вы смотрите и не видите, выдаете желаемое за действительное...
володимир до Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 04:13
факти є????? думаю, що немає і не може бути... будьте обережні зі словами....
Правда Показати IP 23 Травня 2011 15:46
Витамина Бум, Ви брешете. Футболка з таким написом була лише у однієї людини. Впевнений, що Ви його не знаєте, бо цей чоловік не місцевий. Тому всі Ваші висловлювання — це брехня і наклеп!
Витамина Бум до Правда Показати IP 23 Травня 2011 19:41
О! дякую, що написали, бо я спеціально висловилась "з написаМИ" - щоб переконатись, чи читають статтю ті, хто так би мовити "в курсі"))) Ви ж розумієтн, що не має значення, "футболКА" чи "футболКИ" - коли під длзунгами "любіть сімю, дружин, дітей" крокують ЗРАДНИКИ?! Коли знайомий з психологією, це не важко, повірте, а ось писати "брешете" на вашому місці трошки негарно. Щасти вам!
Ann до Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 10:58
Попытка примерить на себя венец мученичества тогда, когда государство обеспечивает верующих даже милицией на такие мероприятия просто верх цинизма. Вообще классно вышло. Витамина написала о трёх мужчинах которые изменяют жёнам и даже не назвала их. Это же могли быть просто люди в толпе не относящиеся в церкви. Оправдывают себя тогда когда есть за что.
Family Показати IP 23 Травня 2011 16:00
Клас, клас, клас!!!! Молодці!!!
Коханка Показати IP 23 Травня 2011 16:18
А чому я має казати з ким була? Я була з депутатом..Було добре.. А ви догадайтесь.
ми Показати IP 23 Травня 2011 17:50
люди які люблять по справжньому Бога не зраджують своїм коханим тому що бояться зробити боляче Ісусу Христу...
Ліля Показати IP 23 Травня 2011 18:01
Фестивалі треба проводити. А сім"я- це святе. Але усі люди з "баблом" мають коханку. Це правда. Вірних - можна порахувати на пальцях. Чи не так? ???????
Витамина Бум Показати IP 23 Травня 2011 19:49
Інколи, читачи про заходи так званих "віруючтх" (у даному випадку баптистів) складається враження, що вони навіть не допускають собі думки, що їм може писати людина, котра з ними надто близька і якій уже просто набридло закривати очі на ту зіпсовану голову риби, яку на даний момент представляє їхнє церковне зібрання. Вони не припускають навіть думки, що ось тут за екраном, НАПРИКЛАД, може сидіти група людей, серед яких знайдеться одна чи дві, у яких були стосутки (знову ж таки НАПРИКЛАД) з їхнім лідером, або ж людина, яку НАПРИКЛАД обманули чи використали у фінансовому плані... і так далі... Гарячих та палких коментаторів прохання звертати увагу на "НАПРИКЛАД", щоб не спалити бува себе знову. І ьак уже стільки лишнього написали...
Витамина Бум Показати IP 23 Травня 2011 19:54
А з приводу абортів. Скажіть будь ласка, хто буде слухати про це людей, які не є лікарями? Книгу про аборти церква Фіміам видала під оедакцією... ОЛЕКСАНДРА САМРУКА (можна загуглити) Як може чоловік з освітою мізичної школи писати МЕДИЧНІ факти про аборт??? зате консультантом у книзі значиться лікар-гінеколог з Кірхи:) ЦЕ АБСУРД! ЛЮДИ, БАПТИСТИ! ОДУМАЙТЕСЬ, НЕ ПОЗОРТЕ СЕБЕ,НЕ ВИСТАВЛЯЙТЕСЬ НА ПОСМІХ.
GSSprom до Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 07:54
Вітаміна, ви лестите, коли називаєте "книжкою" не надто вдале видання не надто вдало скопійованих з інтернет-ресурсів відомостей, більшістю не перевірених,чоловіка, який,маючи музичну освіту, навіть в цьому не надто далеко пішов. У крайньому випадку, професійно не грає. Може, після кількох років подружнього життя у баптистів дають диплом гінеколога? Тому прислухайтесь до порад та не судіть. (жартую)
Олександр Самрук до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 12:23
Вельмишановний GSSprom! Якщо Ви маєте певні рекомендації щодо виданої брошури, будь ласка, скажіть їх особисто, а не загальними фразами щось пишете аби писати. Наберіться мужності та зателефонуйте мені особисто, поспілкуємося на цю тему. Дякую!
GSSprom до Олександр Самрук Показати IP 24 Травня 2011 12:39
Вельмишановний, якщо ви дійсно Самрук, то скажіть будь ласка, який медичний інститут ви закінчували? як давно ви практикуєте, як гінеколог? Коли вперше бачили аборт? (не на ю-тубі, а вживу) Бо якщо ви музикант, котрий ВИДАВ книгу про те, у чому може бути компетентним ЛИШЕ акушер-гінеколог, то про що можна з вами говорити?
Олександр Самрук до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 13:31
Слідуючи Вашій логіці, Ви не маєте права залишати коменти, оскільки не є професійним коментатором. Щодо брошури, то оповім, що її рекомендували до друку і представники громадського сектору, і лікар і Міський відділ освіти. Як на мене, це аргумент
GSSprom до Олександр Самрук Показати IP 24 Травня 2011 15:07
Олександре, якщо ви добре заплатите ще раз, то вам можуть дозволити видати ще й книжечку про маячню величі. З приводу коментарів, їх як раз може лишати будь-хто, ви ж це знаєте, але навіть достойного порівняння не можете привести. Дасть Господь, ваша донечка колись потрапить у руки такого гінеколога-педагога, як ви. Тоді згадаєте нашу розмову.
GEOX до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 16:49
ГСС їм і платити особливо не треба,у них власна фабрика де вони можуть друкувати книжки навіть про космонавтику.тепер такі часи,хто платить той заказує музику.неприємно.моліться за таких так званих баптистів.це єдине чим можна допомогти.
в горле кость до Олександр Самрук Показати IP 24 Травня 2011 15:15
Дожилось государство ! Книги по абортам выдают педагоги Хотел бы автор этой книги чтоб когда у него лопнет аппендикс его бы оперировал скажем скульптор? Если вы действительно автор, то у вас знаний ноль - одно хамство!
GSSprom до Олександр Самрук Показати IP 24 Травня 2011 12:46
Залиште номер, зателефоную.
Олександр Самрук до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 13:32
знаючи ім'я, номер можна знайти. (підказка: він знаходиться в брошурі) Чекаю дзвінка
GSSprom до Олександр Самрук Показати IP 24 Травня 2011 13:42
Запитання: де і коли я писав, що тримав у руках брошуру? Підказка 1: християнин, якому не заважає гордість, написав би номео відразу, тим більше,якщо його й так можна знайти. Підказка 2 : Якщо ви часний та відвертий, то відповіли б прямо тут. Що заважає?
Олександр Самрук до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 14:39
що таке "номео" і як зрозуміти "часний"? номер не пишу, бо остерігаюся спаму. в брошурі є номер офісу, а там скажуть мій особистий. будь ласка, прикладіть зусилля...
GSSprom до Олександр Самрук Показати IP 24 Травня 2011 14:58
Ви надто гордий і ще цинічний. Не можете пробачити грішній людині граматичної помилки? Акцентуєте на цьому увагу? Дивіться, щоб Бог так само не закцентував уваги на вашій гордині, бо буде боляче. З приводу "прикладіть зусилля" відповім коротко : ви того не варті. Конфуцій сказав: Не поговорить с человеком, который достоин разговора, — значит потерять человека. Говорить с человеком, который разговора не достоин, — значит потерять слова. Мудрый не теряет ни людей, ни слов."
Олександр Самрук до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 15:06
А чому ж тоді так ганите працю "недостойної" на ваш погляд людини? Номер не пишу, бо остерігаюся спаму. Візьміть його з брошури. Зателефонуйте і скажіть, що вбачаєте за доцільне особисто. Вибачте, але писати тут більше не буду. Я назвався, а ви під ніком ховаєтеся...
GSSprom до Олександр Самрук Показати IP 24 Травня 2011 15:08
Діалог завершено.
Олександр Самрук до Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 12:15
Вельмишановна Витамина Бум! Щиро вдячний за інтерес до брошури, яку мав щастя писати. Усі факти, викладені у брошурі, є науковими та медичними, про що свідчать рекомендації і лікаря і громадського діяча і міського відділу освіти. У вас є особисті претензії до мене, як особистості? Будь ласка, скажіть їх в обличчя, а не на коментах, коли навіть не знаю, як до Вас звертатися і що відписувати. Сподіваюся мій номер телефону Ви знайдете. З нетерпінням очікую на дзвінок
читач до Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 13:28
Шановна Витамина Бум! Чому ж ти така неоперативна? Брошуру видали в травні 2009 року, а ти лише зараз щось про неї пишеш... Гальмування теж рух?
GSSprom до читач Показати IP 24 Травня 2011 15:02
Олександр,а чому ви не пишете від свого імені?
учень до Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 16:15
А що, аби писати про алкоголь треба бути алкоголіком? Написали з позиції церкви, біди у цьому немає: всі церкви проти абортів, бо ж написано: "не вбий!"
Олександр Самрук до Витамина Бум Показати IP 25 Травня 2011 08:28
Певні уточнення: Фонд "Переображення", а це церква "Фіміам", як Ви пишете, видав БРОШУРУ, а не книгу про аборти. Це, якщо Ви знаєте, різні поняття. Щодо моєї освіти, то окрім музичної школи я закінчував і інші середні спеціальні та вищі навчальні заклади, можна як Ви пишете, "загуглити". Матеріали у книзі взяті з медичних джерел, перевірені та підтверджені лікарями і рекомендовані не для гінекологів, а щоб в простій формі оповісти складні поняття пересічним користувачам. Якщо зможете видати власну брошуру на цю тему, повідомте, з радістю прочитаю, а ганити роботу, яка робиться, кожен зуміє. Будь ласка, поважайте працю інших, а якщо хочете щось сказати особисто мені, наберіться сміливості та скажіть в очі, або хоча б зателефонуйте. Без образ…
радянський атеїст Показати IP 23 Травня 2011 20:04
Пані Вітаміна, напевно ви дуже скривджена жінка. І ще - небезпечна. А ще нік собі такий вибрала. Не кидаються чоловіки на такі "вітаміни". А ще чиїх коханок ви знаєте? А сама ви була коханкою? Раджу вам не рахувати чужих коханок, і, дасть Бог, колись та прокинетесь в міцних обіймах справжнього чоловіка. А щодо віруючих, то ви маєте рацію. Багато з них стояли на слизькому шляху, а потім "виправились". Наша віра така, що Бог усе прощає. І чим більше грішиться, тим більше прощається. Згадайте Марію Магдалину. Щасти вам з коханцями!
Правда Показати IP 23 Травня 2011 20:15
Витамина Бум, окрім наклепів Вам немає що сказати. Жодних доказів, жодних прізвищ, лише пустослів'я. Легко сказати: "Я знаю, що серед вас є грішник, але я не скажу хто". Так можна про будь-кого говорити. Доказів немає. А назвете прізвища і звинуватите, то люди звернуться до адміна сайту і Вас легко вичислять. Тоді в суді мова буде іншою. Але Ваше щастя, що християни не люблять судитися.
Правда Показати IP 23 Травня 2011 20:21
А що, гінеколог з Кірхи не такий, як гінеколог з Костелу або гінеколог-атеїст? Що, релігійна приналежність впливає на вміння?
GSSprom до Правда Показати IP 24 Травня 2011 11:56
Правда, вы наверно не успевали писать из разных ников, раз не прочитали, что НЕ ГИНЕКОЛОГ написал эту книгу а музыкант-любитель.
Ann до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 12:15
Это что правда? А как называется книжка? Дайте ссылку пожалуйста!
GSSprom до Ann Показати IP 24 Травня 2011 12:30
Это правда. Вот ссылка. http://www.pravdapro.org/brochures/abort.html Нажмите "скачать pdf" и сможете прочитать. Хотя там все из интернета.
GSSprom до Ann Показати IP 24 Травня 2011 12:32
Продакшн студія «Правда PRO», структурний підрозділ ВОБФ «Переображення», видала нову профілактичну брошуру «Правда про аборти», у якій вказана статистика абортів в Україні, описано розвиток дитини в материнській утробі, методи та наслідки абортації, викрито міфи про аборт, наведено історії людей, які скоїли цей гріх, та представлено біблійну думку стосовно дітовбивства. Олександр Самрук, автор брошури, повідомляє: «Ми створили матеріали для розповсюдження під час профілактичних програм для молоді і як інформаційний ресурс для роботи центру кризової вагітності. Вірю, що подібні видання застережуть молодь від гріховної поведінки та допоможуть обирати та цінувати життя, яке нам дає Бог». Консультантами у написанні брошури стали Дикий Олександр Євгенович - лікар акушер-гінеколог Луцької центральної районної лікарні, та Євтодюк Антоніна Володимирівна - кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії Луцького національного технічного університету. Брошуру рекомендовано до друку управлінням освіти Луцької міської ради та Християнською медичною асоціацією Волині, її перший тираж - 61 000 примірників. Обратите внимание: АВТОР - Самрук. КОНСУЛЬТАНТОМ у него - Дикий, гинеколог. Не наоборот ли должно быть? Задорнов отдыхает:)))))))
Олександр Самрук до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 13:38
Дуууууууже дякую за піар брошури, якій вже 2 роки. Шкода, що ви не писали раніше. Брошура вже реклами не потребує, проте видно актуальна, якщо такі відгуки. Найкраще підходять слова пісні: Хай гавкають собаки – на те вони й собаки. Скажені їх атаки нам глибоко байдужі. Вони бояться, друже, хорошої ломаки. У кожного своє уявлення мети. Собакам треба гавкати, а каравану – йти.
GSSprom до Олександр Самрук Показати IP 24 Травня 2011 14:53
БРАВО! Оце відповідь "християнина" достойного вас!Дужжжжжже дякую!
:) до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 15:58
впізнали свої дії? не варто так чинити (смітити на всіх). P.S. злості можна позбутися іншим шляхом
Витамина Бум до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 20:04
С. не чіпайте, ви не уявляєте, як буває важко чоловікові, коли він не реалізував себе, а жінка пиляє вдома і тицяє носом. Пошкодуйте його краще та простіть, помолившись. Господь заплатить кожному по заслузі.
Олександр Самрук до Витамина Бум Показати IP 25 Травня 2011 15:35
Шановна Витамина Бум! Прочитав ваш коментар щодо стосунків у моїй сім’ї та остаточно переконався, що Ви – невихована та нетактовна людина, тому вважаю недоречним подальше спілкуватися з Вами. Більш неправдомовних стверджень не чув з давніх часів, а сьогодні Ви про мою сім’ю пишете, ніби знаєте про мене все. Бог свідок між мною та Вами, хай Він простить Вас за ті образи, які свідомо наносите своїми словами, що не мають під собою ніяких підстав. Бережи Вас Бог, щоб Ви не нарвалися на когось, хто по-заслугам віддасть Вам за ваші дії!
Правда до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 12:44
Читайте уважно мої коменти, а не спішіть відповідати. Я жодного слова не сказав, що брошуру писав гінеколог. Я запитав: як релігійна приналежність гінеколога може повпливати на його вміння? Якби він був поганим лікарем, його б не тримали так довго в лікарні на хорошій посаді. А де написано, що цю книгу написав музикант-любитель? До речі, автор брошури має педагогічну освіту.
GSSprom до Правда Показати IP 24 Травня 2011 13:44
"Я жодного слова не сказав, що брошуру писав гінеколог." Ви що жартуєте? Чи вважаєте, що не гінеколог має право видавати книги про гінекологію??? Педагог повинен писати про педагогіку. Справді "сліпі поводирі сліпих"
учасник свята Показати IP 23 Травня 2011 20:26
На 6-му фото за руку з дитиною і в майці "Я люблю свою дружину", очевидно, не належить до тих, кого перерахувала Витамина. Навіть на обличчі написано, що він любить свою дружину. Лише жаль, що необтесаний: навіть на свято прийшов в зашмуляних трусах.
учасник Показати IP 23 Травня 2011 21:20
А мені понравилось!)))І я питав одногрупників невіруючих їм це дуже навіть сподобалось!!!А якщо вам це не подобається це не означає що і всім іншим теж...
Юлія Показати IP 23 Травня 2011 21:21
Вітаміні: Взагалі про аборти слухають не тільки лікарів. Іноді - подружок, іноді - мам, а іноді - і священиків. Такі люди часто-густо не є медиками, але вони свого роду лікарі. Добрі чи погані, це їхня справа. Однак Ви надто емоційно паплюжите добру справу. Не все ми можемо в цьому житті зробити, алеусе ж таки краще запалити малесеньку свічку, аніж волати про суцільну темряву. ІМХО
Галина Показати IP 23 Травня 2011 22:10
Пані, що-боїться-вказати-своє-справжнє-ім,я! (Тобто Вітаміна) "...яким судом судити будете, таким же осудять і вас, і якою мірою будете міряти, такою відміряють вам. І чого в оці брата свого ти заскалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш?" Матвія 7:1-3 (Біблія)
PravdaPRO Показати IP 23 Травня 2011 22:30
Витамина Бум, дякую за рекламу. Ви допомагаєте привертати увагу до таких заходів. Бо логіка проста: не критикують, значить не цікаво, критикують — варто звернути увагу. Ще раз дякую :)))
Galyna Tsymbal-Kovbasa Показати IP 23 Травня 2011 22:39
Пані/Пане Вітаміно/-е! Ви християнка/-нин? Якщо - ні, - то в мене ані коментарів, ані запитань немає. Якщо ж так, то... 1. "...яким судом судити будете, таким же осудять і вас, і якою мірою будете міряти, такою відміряють і вам. І чого в оці брата свого ти заскалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш?" Матвія 7:1-3 2. Згідно з Біблією, якщо я - християнин, знаю, що мій брат/сестра грішить, то я маю особисто про це йому перш за все сказати/докорити. Питання: ви особисто з тим/тією, хто чинить перелюб говорили? Чи вам це слабо? Звичайно ж легше поливати брудом тишком-нишком! 3. А з приводу абортів. Не слухайте ні лікарів, ні нелікарів! Слухайте БОГА! Це не абсурд!!! В ЙОГО СЛОВІ - БІБЛІЇ сказано: Не вбий! Хочете бути вбивцею - робіть аборти далі! Сподіваюся, що хоча б колись прийде розкаяння за зроблене... 4. БОЖА Правда і БОЖА Істина завжди буде вважатися "позором"-соромом і посміхом для тих, хто не розуміє її... Хай Вас БОГ благословить!!! :))
PravdaPRO Показати IP 23 Травня 2011 22:48
Народ, не звертайте увагу на коментарі Витамини Бум. Дана особа тільки цього й прагне. Краще прокоментуйте, як вам Фестиваль Сім'ї. Хто був — відгукніться! Мені особисто дуже сподобалося. Особливо парад. Мої діти в захопленні.
Galyna Tsymbal-Kovbasa Показати IP 23 Травня 2011 23:36
Бомба!!! :))))))) Слава БОГУ!!!
Пашко Показати IP 23 Травня 2011 23:51
Молодці потрібний захід, я думаю частіше потрібно робити щоб люди до такого звикали як нормального явища. Щоб повернути те ненормальне, щоб кожен міг бути переконаний що зрада це не нормальне... "будуть ненавидіти вас" - проста річ, просто пройтись по місту разом з прекрасним гаслом "Сильна сім"я сильна держава" або " я кохаю свою дружину"..я вже вилазать ті яких це дратує й вони вже ненавидять тих які щасливі й можуть так сказати..нонсенс... але ненависників буде хватати, й псів які будуть гавкати з підворіття, й зміїв які будуть пробувати жалити... АЛЕ МИ ПЕРЕМОГЛИ
Моллі Показати IP 24 Травня 2011 00:12
Парад був класним)
дмитро шевчук Показати IP 24 Травня 2011 01:18
фестиваль чудовий!Мені дуже сподобалось те що народ незалишився байдужим!Це увійде історію! Хоча тішить зовсім не історична памятка,а час свободи християнства на Україні! Ми маємо памятати про ці благословенні часи в державі і незабувати про те що "завжди так небуде" Тож негаймо час на пусті балачки,а гада до справ які Бог на перед передбачив для нас християн!
cleveland Показати IP 24 Травня 2011 04:35
Galya-tak-trumatu. VItaminka:a-vu-z-Kirxu?
GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 07:55
Вітаміна дякуємо! Нарешті знайшлась людина, котра не боїться написати правду! З приводу реклами то фарисеї теж думали, що Христос їм робить рекламу. Пастор церкви пятидесятників, якого звинуватили у перелюбі, він зраджував дружину і при цьому подавав причастя, він теж думав що коли йому кажуть правду і наказують, то це реклама. Тепер часи настали, коли християнам, мається на увазі істиним християнам треба прочитати книгу Откровеня. Там дуже багато "реклами" церквам у різних місцях і усіх їх Господь звинувачує у грісі. "Ось стою біля дверей" зверніть увагу - Христа Ісуса вже немає всередині церкви!!! Його вигнали "прорекламовані християни" Вітаміна, зверніть увагу, як культурно до вас звертаються "віруючі" Якщо не помиляюсь то дружина одного з лідерів баптистів чинила перелюб зі співробітником свого чоловіка, їх хотіли вилучити але чоловік простив і вони лишились в церкві. Яке дерево - такий і плід. Нічому дивуватись. А безкультуря баптистів до мирських та "грішників" практично завше не відрізнялось високою мораллю. Христос же був другом грішникам, а не фарисеям та книжникам.
GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 08:05
До речі, хтось знає, скільки коштує ефір проекту "Правда ПРО"? Скілько коштує реклама на міських "бордах"? Скільки коштує будівництво різноманітних спортуд, оснащених євроремонтом? Скільки вартує студія звукозапису? Про вартість усіх внутршньо-церковних заходів не говоримо. Бо середня зарплата на Україні згідно останньої статистики http://www.jobs.ua/ukr/stat/lutsk/ не пятицифрова, як бачимо. Скоріше б ввели декларування доходів для церковників. Хто має очі, той побачить.
Гість! Показати IP 24 Травня 2011 09:30
GSSprom + Витамина Бум Одна людина :) в підвал не ходи... Така спокуса визначити твою ІП адресу, але що, не бити ж тебе :) а молитись тільки за душу твою!
GSSprom до Гість! Показати IP 24 Травня 2011 11:27
Паша, є така сторіночка http://whatismyipaddress.com/ Я туди зайшов і мені написало Your IP address is 95.133.165.123 City: Kiev Country: Ukraine Continent: Europe Time Zone: GMT+2 Допомогло? Не забудь назвати правильно усі цифри в молитві.
Об"єктивність Показати IP 24 Травня 2011 10:14
Перечитавши всі коментарі стає зрозумілим, що протестанти в Луцьку помітні,не кожен наважится вийти в місто,щоб показати приклад.Їх переконання,життєва позиція,принципи та практичне життя не просто бачать,але й аналізують,критикують,обговорюють-це реальний вплив на оточення.Співпраця церков приносить славу Богові та протест деградації,аморальності та байдужості!
Ann Показати IP 24 Травня 2011 10:45
Даже если Витамина и обижена жизнью последняя грешница то всё равно ей огромное спасибо за первый комментарий который повлёк за собой снятие масок поддельного христианства. Как гласит пословица - Не бывает дыма без огня. Баптисты, вашего Христа били и несправедливо обвиняли, но что делал он? Не молчал ли? Вы же готовы загрызть грешницу! Где ваша любовь которую вы разрисовываете на плакатах и транспарантах? Если вас не касается то что вам предьявляют тогда какой смысл брызгаться ядом? Видно что всё-таки касается. Ужасные вы люди просто ужасные хотя в реальной жизни притворяетесь святошами.
GSSprom до Ann Показати IP 24 Травня 2011 11:19
В тому й справа, что сліпі поводирі сліпих і ви їм нічого не доведете. Це небезпечні люди. Якщо стільки погроз та бруду на невинну репліку, яка до речі ніяким чином не може бути інкримінована, як наклеп, адже там був натовп людей і автор коментаря не вказала пальцем на конкретних осіб. То ви уявіть про небезпечність перебування в осередку таких "християн"
Ann до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 11:32
Страшно это. Если бы Христос пришёл на Землю сейчас его бы распяли не евреи а протестанты.
GSSprom до Ann Показати IP 24 Травня 2011 11:39
Так, розіпяли б, якби Він лишень підійшов до когось з протестантів і посмів сказати, як фарисеям "Ви діти диявола" чи назвав би кого "гробом прикрашеним" Розіпяли б а собі почіпляли би вінці, наче мученики.
Ann до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 11:49
Вы что????? Нельзя так писать! Сейчас вас причислят к гонителям!
GSSprom до Ann Показати IP 24 Травня 2011 11:58
Пусть. Я тоже позволю себе причислить их к своим гонителям.
Ann до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 12:04
:-) сто баллов!
Ann Показати IP 24 Травня 2011 10:52
Протестанты в Луцке действительно заметны. Покойный господин Т-юк сбил насмерть пешехода и вину перекинул на сына чтоб получить финансы на строительство фабрики. В-ко пастырь протестантов тоже известен своим пятилетним романом с медсестрой. К-та ещё один пастырь тоже известен тем же. А ещё очень много известных детей верующих известны своими авариями когда сбивались люди на переходах. на смерть. И вы бы действительно думали что пишете потому что бог с вас верующих спросит больше чем с неверующих.
GSSprom до Ann Показати IP 24 Травня 2011 11:42
Ви ще не бачили відео з участю одного з їх церковних діячів. На жаль, не маю права описати його, бо гріх ніби то був сповіданий, тобто прощений Богом і не має права бути згаданим більше. Хоча й згідно церковним постановам той діяч не має права займати таку високу посаду, як займає.
Ann Показати IP 24 Травня 2011 11:06
Кстати о фотографиях. Вы посмотрите на внешний облик женщин. Мамаша с коляской обтянула грудь и вырез как у Памелы Андерсен. Баптисты это из вашей церкви или отречётесь? Или у вас нормально женщинам ходить и вместе с грешницами соблазнять мужчин?
GSSprom до Ann Показати IP 24 Травня 2011 11:46
На жаль багато "християнок" справді одягаються так, що світські жінки на їх фоні виглядають випускницями школи благородних дівиць. Це колись християнку було видно за кілометр, скромність у всьому і у одязі, і у зачісці. Зараз Содом та Госора. Виправдують себе тим, що Господь не дивиться на одяг. Мабуть, скоро будуть голими ходити. Щоб не перешкоджати Богу споглядати їх.
Ann до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 11:53
Да я просто в шоке была когда один раз увидела молодых мне сказали что они баптисты иначе я бы не поверила. Может им по новым законам для новых верующих можно одевать такую одежду чтоб соблазнять мужчин пока их собственные гуляют. Кстати почему они не покрывают голову? даже православные это делают.
GSSprom до Ann Показати IP 24 Травня 2011 12:00
У них покрывают голову только замужние. Хотя, сказать "покрывают" не уместно, потому что покрываются волосы полосочкой от 5 до 10 см.
Ann до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 12:13
Есть ещё баптисты крючковцы.У нас соседи такие. Вот с них хочется во многом взять пример. Шесть детей взрослых и все такие скромные и добрые. Они на праздники всегда соседям раздают подарки. Но не кричат об этом а делают так тихо и это умиляет. У них даже собака какая-то как верующим полагает быть. Лаять лает а чтоб кого укусила никогда. Их церковь в таких маршах не учавствует. Потому что достаточно на них посмотреть сразу приятно на душе и хочется стать на них похожей. Женщины у них всегда с покрытой головой.
GSSprom до Ann Показати IP 24 Травня 2011 12:26
Аня, чтоб вы знали, что крючковцы (от фамилии предводителя Крючкова) это самое светлое, что есть на фоне всех религиозных общин. Действительно, наибольшее количество пострадавших в тюрьмах за веру было именно среди них. Они отказались от регистрации в органах власти, и не имеют с государством ничего общего. остальные общины зарегистрированы и в их числе как правило много "стукачей", внедренных государством. Потому и такой беспредел и стремление ко всяким шоу, парадам, демонстрациям и так далее. Крючковские женщины не стесняются б ыть осуждаемыми миром, они носят платки и рождают много детей. Баптисты же больше стремятся к мирскому,потому что не заняты ничем, даже своими семьями. Проследите, и раввины и священники в атолицизме и православии как правило - многодетные. У баптистов этого нет. Им нечем заниматься, кроме как идти в мир и пытаться напялить на себя венки "нас гонят" вместо "мы гоним".
Витамина Бум до GSSprom Показати IP 24 Травня 2011 20:08
100%, баптистам є чому у них повчитись, та й не тільки їм. Колись в Палаці був концерт Пушкова, то була одна насолода дивитись на членів їхньої церкви. ВИДНО, що віруючі. Посмішка, лагідні розмови. Когось штовхнули на виході - у відповідь посмішка і запитання - чи не поранились? У них інший ДУХ!
Аня до Ann Показати IP 24 Травня 2011 23:35
Так чому тільки хочеться???????Якби насправді хотілось і вони такі класні і правельні і собаки в них навіть віруючі то чому ви ще нестали такою як вони а тільки голосно говорите що хочеться...??!!
Ann Показати IP 24 Травня 2011 11:14
Об"єктивність Гість! Пашко Правда справедливый Один почерк!!! Даже ники выбраны как синонимы к слову ПРАВДА (справедливость, обьективность) Разоблачает себя очень неумело.
GSSprom до Ann Показати IP 24 Травня 2011 11:37
Їх же не вчили нічому, окрім того, як грішити побільше, як написав радянський атеїст. Пишуть ті, у кого, як у народі кажуть, "рильце у пушку"
Арвен Показати IP 24 Травня 2011 11:39
Здесь и вправду должно быть обсуждение фестиваля семьи, но бросились сюда с каким то грязным бельем...Все, кто обвиняет кого то в чем то, я вижу знает их имена и фамилии, так в чем проблема???отправляйтесь прямиком к ним и выясняйте, обвиняйте и что там вам еще нужно, думаю так будет правильно...Здесь что, тема "Обсуждение баптистов Луцка?", везде куда не копни в любой конфессии, компании, организации можно насобираь сплетен, и смаковать их...до посинения, упиваясь, только оюсь так своим собственным ядом можно захлебнуться...Там где люди, слухи ходят всегда, легче всего прятаться за монитором, трусливо "поджав хвост" и бросать обвинения...ладно о чем это я...слишком много чести... Фестиваль отличный!!!Здорово провела время с семьей и друзьями, позитивных эмоций было масса, а моя дочка теперь знает что такое парад)!Слава Иисусу Христу за такие чудесные моменты!
рублю правду матку Показати IP 24 Травня 2011 12:05
От за таких биків,які сруть тут всіх підряд,і немає порядку в країні. Люди стараються щось зробити для укріплення сімей,а бикота тільки і шукає до чого придертися (віра не та,вдягнуті не так,шорти грязні і т.д.) Всі, хто писали всяку гидоту,КОНЧЕНІ нікому не потрібні людиська!!! Яка різниця хто в якій конфесії,головне хто що робить. Православні бородаті мало девок закадрили,чи вам нагадати? Чи бухають не так як всі за кермом? А ви до штунд доколупались,вони теж не святі,але на мою думку з них більше толку,чим з вас,тріпунів! Тебе вітаміна,напевно і не тр...ав ніхто,що ти така зла,а ти ANN корова подивися на себе,ніж обкладай інших. Сама напевне страшніша війни і тільки те і робиш,що пишеш всяку дурню. А штундам і їх подібним в цьому випадку респект і уважуха за такий захід.Правильно робите і не слухайте всяких дебілів.І так кончена країна,треба щось робити 100%.
лучанин Показати IP 24 Травня 2011 12:36
коменти всі не читав, букв багато:) бачив подію в новинах, прикольно!!! молодці
очевидець подій Показати IP 24 Травня 2011 12:43
бачив лише події на Театральному майдані. Гарно говорили про сім'ю. Кожен бачить, відповідно своєї вихованості. Респект за подібні акції!!!
Lexa Показати IP 24 Травня 2011 13:38
нікому не потрібні акції ,потрібні приклади життя. якщо прочитати статтю "У Луцьку побував Містер Шлюб" зокрема цитату містера Кейна «У мого товариша розпочалися проблеми у стосунках з дружиною. Спитав у нього, в чому причина негараздів. І мій друг відповів, що вони з дружиною просто віддалилися одне від одного. Тоді я подумав, що було б добре, аби в один і той самий час по всій країні, в усіх медіа нагадували людям про цінність шлюбу та сім’ї. Так народилася ідея Тижня Подружжя» – розповів Кейн. то стає ясно що це не християнська організація. бо християни моляться у випадку проблем в сімї а цей собі вирішив бізнес зробити. виходить щоб вирішити сімейну проблему достатньо вийти раз в рік на вулицю? абсурд. справді маскарад.
Олександр Слобода Показати IP 24 Травня 2011 13:38
Краще «У Луцьку пройшов Фестиваль сім’ї», ніж «У Луцьку відбувся гей-парад».
глядач Показати IP 24 Травня 2011 13:41
побільше б таких подій, більше б думали про стосунки між людьми
Леонід Показати IP 24 Травня 2011 14:12
На святі не був, виглядає все гарно. Віриться, що справді було чудово і багато позитивних змін буде і в сім’ях, і в Луцьку, а також в Україні. Не думалось навіть, що сучасне поколоніння так заангажоване: хто релігією, хто розпустою. Перечитав абсолютно всі коменти на даний час. Шкода, що образи чи "тикання" мотивовані байдужістю до свого життя і суспільства. Можна довгенько міркувати-філософствувати, що краще: моральна багнюка, в яку стрімко втягується наша країна вже дуже багато років чи намагання зробити, хоч можливе, чи ти православний, чи католик або протестант. Страшно, що коли зможуть остаточно узаконитись усілякі "гидоти", тоді багато-хто навіть не "пікне". Гадаю, що потрібно проводити подібні заходи. Хто вміє краще, завжди є нагода це зробити.
Федорович Показати IP 24 Травня 2011 14:36
траба ще акцію провести, аби вчити толерантно відноситися до людей з іншими релігійними переконаннями.
Марія Показати IP 24 Травня 2011 14:45
Класний був фестиваль!!! Шкода, що вище написали стільки бруду. Але впевнена, що кожен з авторів критичних і навіть «брудних» зауважень в глибині душі згоден з надписами на транспарантах на всі «100%». Так само стосовно абортів, можна скільки завгодно критикувати брошуру, але ні одна жінка не скаже, що аборт – це добре і приємно. Надіюсь, що це був лише початок подібних заходів у Луцьку!
Сашик Показати IP 24 Травня 2011 15:09
Друзі! Не забувайте, що ніхто ніколи не б'є мертвого собаку. Якщо робите добре, не ведіться на лихе...
Друг Показати IP 24 Травня 2011 15:30
люди! не реагуйте на злість "писак"! робіть що робите і все буде добре.
Алла Показати IP 24 Травня 2011 15:55
Вважаю, що захід показав, що ми єдині, організовані, сильні та благословенні Богом!!!!! А за усе, що написано вище, то Бог розсудить і кожен отримає по заслузі особисто за себе. "Бог за нас, то хто проти нас???"
товариш Показати IP 24 Травня 2011 16:00
це точно!!!
користувач Показати IP 24 Травня 2011 16:12
Дякую усім, хто зробив статтю такою популярною. Дякую ВН за гарні фото а організаторам за гарне свято!!!
Яна Барилюк (Голгофа) Показати IP 24 Травня 2011 17:15
Дуже вдячна Богу за цей парад, це дійсно дозволяє людям задуматися про своє ставлення до коханого чи коханої, примиритися, жити у злагоді. І ще дуже вдячна Господу за протиабортивну агітацію, молюсь, щоби вона принесла свої плоди і допомогла врятувати життя діток! А сатана вміє використовує людей для того, щоби вони писали нікому непотрібні коментарі стосовно наїздів незрозуміло на кого. Якщо,дійсно хто має коханок/коханців, то вони самі дадуть відповідь перед Господом за блуд. Господь нас також вчить, щоби гамували свої язики, тим більше від неправди. Всім братам і сестрам у Христі Господніх благословінь, а одержимим бісами і сатаною СПАСІННЯ!!!! Слава Ісусу Христу!!!!!!!!!!
Проти тріпла в неті Показати IP 24 Травня 2011 17:16
GSSprom зустрінься зі мною,а не з Самруком.Я поясню тобі набагато детальніше все.Після того ти вже не зможеш і не схочеш натискати тут на клавіатуру,клоун...
Вовик до Проти тріпла в неті Показати IP 25 Травня 2011 08:19
Тут багато кому що потрібно пояснювати. Аж цікаво, на чиїй стороні Витамина Бум?
Експерт Показати IP 24 Травня 2011 19:22
Судячи по кількості коментарів, ще не вмерла сімя і любов до жінки. Болюча тема і, очевидно, хвилює навіть черстві душі. Такі, як скажемо, в Вітаміни Бум.
Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 19:51
Відповідаючи баптистам (тут їх 2-3 штуки, не більше, ОС дуже рада що ти впізнав себе і прибіг під різними масками загасити пожежу, шкода, що застав лише попіл, не клонуйся, пиши до мене відверто, Павлушка ти теж не бійся, якщо уже пишеш, то врахуй, що інет весь прозорий як павутинка... хоча не для всіх) Отже, щоб вам усім відповісти на вашому рівні - треба принизитись, а воно, хоч і по-християнські, та я, грішниця чомусь не хочу. Залишу вам на память 2 віршики з Другого Послання до Коринтян. 10 розділ. вірш 12. "Бо ми не сміємо співставляти чи порівнювати себе з тими, що самі себе підносять: вони самі себе вимірюють собою і порівнюють себе з собою нерозумно." А також розділ 11, вірші 12 та 13. "12. Щоб не дати приводу тим, що шукають приводу, аби вони, чим хваляться, в тому виявилися такими ж, як ми. 13. Бо такі лжеапостоли, лукаві працівники, що вдають із себе апостолів Христових." Прошу пробачити, що трошки можливо по-жіночому підступно проте здерла ваші маски і змусила показати свою НАГОТУ людям. Ще можете прочитати притчу про самарянина, щоб не ображати тих, кого ви вважаєте грішниками і в кому, як написала одна з ваших сестричок "бачите колоду в оці" Напевно деякі політики світу цтого теж вважають себе "мучениками і гонимими" людьми, яких вважають за ніщо. Бог бачить серця і те світло, яким кожен з нас світить іншим. Відверто кажучи, не очікувала, що стільки бруду у тих, хто намагається повчати інших. "І якщо ваше світло - темрява, то яка ж тоді темрява?" Ще можете подивитись відео "Отступление среди баптистов" http://youtu.be/8BIjVCrSrJQ Щоб порівняти, як справді страждали за віру колись ваші наставники, і як тепер грають їхні ролі сучасні релігійні лідери. Нехай Господь вас очистить, простить та благословить!
Витамина Бум до Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 19:55
З приводу того, що стаття є безкоштовним піаром - воно справді могло так бути, якби не спалились винуватці і не почали виправдовуватись. Коли людина виправдовується - значить є за що! Отже, піар вийшов, але якщо судити з християнської точки зору - негативним. Не може грішник спокійно читати, коли щось пишуть навіть не про нього, я його гріх. Тим самим видає себе.
Витамина Бум Показати IP 24 Травня 2011 20:15
Читайте цитату з і статті про Річарда Кейна. "За словами Кейна в Англії щороку на сім’ї, які розпадаються, держава витрачає 40 мільярдів євро." Ось де собака зарита :-)) Наші завербовані його послідовники теж мріють про те, як державу висмоктати. Замість того, щоб читати Біблію, де все написано і згідно якої жили ваші бабусі-дідусі і мали міцні сімї, вони ведуться на лідерів країн, де одні з найвищих показників розлучень. Ще з Кейна "Построение брака можно сравнить с химией как наукой. Чтобы быть в ней успешным, нужно иметь способности и навыки." Де хоч слово про Бога? Мабуть за 40 мільярдів про таку "дрібничку" можна забути.
Дитя Боже Показати IP 24 Травня 2011 20:59
Вітаміна, тобі ще не набридло поливати християн брудом?! Скільки можна?! Дивись на своє життя!! Судити не тобі людей, а Богу! Парад був просто суперський!! Я й досі під враженням=)) хочу ще) Дякую всім організаторам та людям які взяли участь в параді за прекрасно проведений день. Слава Богу!
Вітаміні до Дитя Боже Показати IP 27 Травня 2011 16:55
Ти, напевне, не знаєш, що стаття була написана кореспондентами ВН, а не як ти пишеш "християнами". Проте що з тобою сперечатися - аргументи в тебе слабенькі, тобі тільки на базарі сваритися.
і ще Вітаміні до Дитя Боже Показати IP 27 Травня 2011 17:02
рекомендоване тобою відео викликає сміх з вашого безглуздя - дядько що нині живе у США повчає любити Україну та вболівати за неї - насмішила. Хай приїде в Україну і покаже, як жити, а не користується досягненнями цивілізації та ганить їх... і ти від нього далеко не втекла - звинувачуєш добрі починання а сама навіть не називаєшся - де ж основа демократії, коли кожен говорить, що хоче і не боїться відповісти за свої слова, а ти навіть не назвешся, не скажеш нікому звинувачень особисто, не подзвониш хоча б. Або називайся і дій відкрито, або мовчи і не ганьби своїх батьків...
PravdaPRO Показати IP 24 Травня 2011 21:29
Правила коментування 2. У коментарях забороняються прямі та непрямі образи честі та гідності окремих осіб чи груп людей, в тому числі політиків, чиновників, журналістів, користувачів та авторів ресурсу. Просимо звернути увагу: заборонені образи, але не критика.
Avrora Показати IP 24 Травня 2011 21:42
Парад був крутий! Слава Богу, що він відбувся. Це був незабутній день)
Просто дівчина Показати IP 24 Травня 2011 22:32
Парад був класний, я отримала масу позитивних вражень. Радію, що мала можливість пройти по пр. Волі разом з усіма братами і сестрами=) Слава Богу!
Міша до Просто дівчина Показати IP 25 Травня 2011 11:07
Слава Богу що відбувся цей фестиваль.Я теж був і мені сподобалось.Особисто вважаю що таких заходів за християнські цінності в сімї має бути більше і навіть на державному рівні.Гадаю навіть не варто говорити про ту реальну ситуацію в нашій державі де більшість а осоливо діти потерпають від насилля і приниження у сімї, і в результаті ми маємо "чудову" націю алкоголіків, наркоманів, проституток і так далі.І все це лише через те що нам просто ніхто не розказав якою насправді має бути сім"я і як її потрібно будувати.Тож дякую Богу і всім хто організував і взяв участь у цьому фестивалі. Р.S. А писати брудні коменти це не мистецтво.Кращеб подивилсь на себе і подумали, що ви зробили в своєму житті доброго хочаб комусь!!!
Yan Показати IP 24 Травня 2011 23:22
Я щасливий,що я Християнин!Як важко любити тих,хто суперечить собі,людям і Богу.Бог любить всіх вас!Благословляйте тих ,хто не розуміє,що одного "прекрасного" дня ми будемо відповідати за свої слова і вчинки.Організаторам- нових ідей ,чекаємо на нові проекти.
Аня Показати IP 25 Травня 2011 00:27
Знаєте можна критикувати і ритися в чужій білизні,ображати один одного, когось в чомусь звинувачувати,але насправді заздрити тим хто сміливо вийшов на вулицю зі своїми переконаннями які мають основу в Біблії.Можна вишукувати грішних пасторів чи ще якихось служителів,можна кричати і паплюжити всіх віруючих але та брошурка яку ви обливаєте брудом допомогла багатьом молодим людям не наробити дурниць і не стати вбивцями власних дітей...Я одна з тих жінок які стояли в палатці без медичної освіти і розповідала про цінність людського життя і як радісно коли жінка підходить і каже"Дякую що ви відкрили мені очі і я зберегла життя!!"Радісно від того що ще одна маленька людина побачить це прекрасне сонце іскаже "МАМА"а не буде підпис на баночці "Абортивний матеріал"ДякуБогу за тих людей які організували цей фестиваль.Божих вам благословінь.ВІТАМІНКА якщо ти так добре знаєш братів які ходять в блуді і маєш докази то чому не прийдеш в конкретну церкву і не скажеш про це вголос.Якщо починати когось паплюжити то потрібно бути готовою дати відповідь за свої слова, якщо не перед людьми то перед Богом це точно!!!Загляньте в своє серце і подивіться на своє життя і дайте чесну відповідь самому собі А що доброго я зробив/зробила коли написав тут купу бруду(стало лнгше?)Всі люди грішні і немає праведного ні одного(Всі це означає що всі ті хто живе на землі і крючковці і баптисти і католики..ВСІ).Якщо вам неподобається те що робимо ми баптисти то пора вийти і сказати,що ви проти абортів,а не малолєткам роздавати презервативи,проти наркотиків, проти алкоголю,проти цигарок....
слухач Показати IP 25 Травня 2011 08:13
надто багато честі відповідати на цей маразм
PravdaPRO Показати IP 25 Травня 2011 09:30
Шановні друзі. Дякую всім, хто висловив своє враження про Фестиваль Сім'ї, а особливо тих, хто своєю присутністю підтримав його у неділю. Вважаю, що все вдалося дуже добре. Цей дебют увійде в історію і стане хорошим початком для продовження відзначання Тижня Подружжя в Україні. Хочу нагадати, що це була спільна акція державних, громадських та релігійних організацій. Дехто хоче перекрутити все і зробити так, щоб воно виглядало як акція релігійна. Часте згадування слова "баптист" в коментах ніби створює таке враження. Але воно хибне. Насправді, у Фестивалі брали участь жителі міста та області РІЗНИХ віросповідань, які вважають себе громадянами, небайдужими до теми сім'ї. Якщо і когось було більше, то це лише проблема тих, хто не зумів організувати представників своїх організацій до участі у заході. Реклама звучала для всіх і хто бажав, той приєднався. "Поки колона дійшла до центральної площі Луцька, збільшилася мало не вдвічі", — пишуть "Волинські новини". Ще раз дякую всім, хто взяв особисту участь у заході, хто допомагав організовувати. Разом ми зробили те, про що інші можуть тільки мріяти. Ми — за християнські сімейні цінності, задекларовані в Конституції України!
глядач ТБ Показати IP 25 Травня 2011 09:36
дивився новини по телевізорі, то в понеділок Нова Волинь (ВТ) показали сюжет за фестиваль, а вчора Аверс. дякуємо за гарне дійство!!!
Для Витамина Бум і GSSprom Показати IP 25 Травня 2011 10:29
Переглянув Ваші коменти на ВН щодо інших тем, - дуже бридко читати. Або змініть відношення, або змініть сайт. Особисто це сказати не можете, напевне, при зустрічі з обговорюваними лукаво посміхаєтеся їм? Мінімум це не по-людськи
:-) Показати IP 25 Травня 2011 13:30
Багато в цьому світі людей, що заздрять та оббріхують добре, що роблять інші. ДоброДІЇ! Не ведіться та навіть не читайте брудні коментарі, бо їхні автори в попередньому житті були вороною і "смітили" на всіх з висоти пташиного польоту. Добре діло роби сміло!!!
очевидець події Показати IP 25 Травня 2011 13:57
Відео про подію можна побачити на http://www.youtube.com/watch?v=nR8MeGwVTb4
Для Витамина Бум і GSSprom Показати IP 25 Травня 2011 14:27
Ви бачили те, про що пишете? Складається враження, що прагнете оббрехати всіх і вся
візуаліст Показати IP 25 Травня 2011 15:02
гарне відео про подію, хороша картинка: http://www.youtube.com/watch?v=nR8MeGwVTb4
Galyna Tsymbal-Sausage Показати IP 25 Травня 2011 23:43
Вітаміна і ГССпром! 1. Нашу державу вже непотрібно висмоктувати... Вона сама себе висмоктала! У нас розлучень майже 70%!!! Куди далі??? І що спільного у ЄС і України? 2. Але... кожен бачить те, що хоче бачити. 3. І до речі, перш, ніж шукати заскалку у чужому оці, подивіть, чи немає її у вашому... Бо ви починаєте звинувачувати когось у бруді, і т.д., самі ж ллєте його, не задумуючись. 4. Готові зняти маску "Вітамінки" та "Прому" і відверто про все поговорити з тими, кого ви звинуватили у перелюбі?
Для Витамина Бум і GSSprom Показати IP 26 Травня 2011 09:14
Бачу ви файно знаете Біблію, тому прочитайте та заспокойтеся:Римлян 2:1-3. Все ясно і головне ПРАВДА!!!!!!!
спостерігач Показати IP 26 Травня 2011 10:43
Сміття багато, шкода, що воно і тут. Видно цензура ВН вже у відпустці. Гарно описано подію і на http://www.volyn.com.ua/?rub=30&article=0&arch Висновки кожен зробить сам і відповідатиме перед Богом кожен за себе
Для GSSprom Показати IP 26 Травня 2011 23:31
Шановний пане!!!У мене склалось враження що вас виключили з церкви чи не допустили до хрещення,чи то взагалі з пасторських вершин вас вигнали...бо дуже багато подробиць знаєте про всіх пасторів і знаєте про те, що не виносилось на членському зібранні. Також бачу, що розумна ви людина яка знаєте Біблію і неодноразово ходили на зібрання!Хочу вам сказати, що Бог прийде не за баптиською церквою,ні за православною,ні за католицькою,чи мурмонською...А Він прийде за церквою(тобто за людьми які в ній є)яка повинна бути чистою і не заплямованою!!!Судити не вам хто поганий чи добрий, ви не ГОСПОДЬ БОГ,не переживайте вони будуть відповідати за свої вчинки.Ви б краще задумались ДЕ ВИ БУДЕТЕ ПІСЛЯ СМЕРТІ!!!Багато християн розкаюються в своїх вчинках, які були зраблені у минулому,ви не знаєте що робиться у їхніх душах...А те що вирізи чи оголені коліна...Знайте Бог дивиться не на образ,а на серце...У кожного є совість як вдягатися і живемо ми в 21 столітті.Багато хто вдягається пристойно,але в середині нічого не має!Одяг не поможе,якщо в середині пусто!!! А якщо ви проти таких акцій,значить вами керує не Бог. Бо сатана хоче зруйнувати міцні сім'ї і ті сім'ї які ще не утворились. Уявіть собі якби не було акцій чи фестивалів на теми аборти,наркотики,куріння,алкоголь...Тоді б у школах творився б хаос,а лікарі не встигали б вбивати дітей...Якщо Бог сказав робити цей фестиваль значить у Нього є плани і Він буде їх завершувати...Щасти вам не попасти вам в пекло!!!
фестивалець Показати IP 27 Травня 2011 08:57
я був на фесті і мені дуже сподобалося: гарно все організовано, хороші враження. те, що хтось вничку анонімно гонить, то навіть не варто реагувати. респект організаторам та учасникам акції. прошу редактора коментів на ВН фільтрувати написане та блокувати людей, що РОЗПАЛЮЮТЬ релігійну ворожнечу - кожен по Конституції має право на свободу віровизнання
присутній Показати IP 27 Травня 2011 13:29
був на святі, бачив усе своїми очима. дуже гарно вийшло. цікаво продумали з голубами - символами миру та чистоти. чекаємо ідей для подібних акцій в майбутньому!!!
Вдячний Показати IP 29 Травня 2011 10:16
Щиро дякую усiм, хто причетний до такого гарного свята! Особлива подяка кореспондентам. Прошу на далi "фiльтрувати" хамiв i не пускати iхнi вислови в ефiр
GAMER Показати IP 31 Травня 2011 21:13
Вітаміна, люди з цими футболками це організатори цього фестивалю!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus