USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку вирішували як «активізувати» молодь

10 Квітня 2013 17:40
Під час круглого столу у луцькому коворкінг-центрі розмовляли про те, як працевлаштувати молодь.
Про те, як працевлаштувати молодь, говорили під час круглого столу у луцькому коворкінг-центрі «Репортер», що в Луцьку.

Соціальний проект під назвою «Створення сприятливого середовища для зайнятості молоді через розвиток інноваційних механізмів та вдосконалення співпраці» презентували сьогодні, 10-ого квітня, у коворкінг-центрі «Репортер».

У заході брали участь представники міського та обласного центрів зайнятості, управління у справах сім’ї, молоді та спорту, обласного молодіжного центру праці.

Мета проекту – створити недержавну соціальну партнерську мережу з працевлаштування молоді.

«На районному рівні не вистачає підготовлених людей. Ідей багато, але не завжди вони мають підтримку ресурсами», - зауважила координатор муніципальних програм Волинського інституту права Ірина Гайдучик.

Заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин розповів про те, що проект соціального замовлення існує уже третій рік. Він наголосив на тому, що у Волинській області зареєстрували понад 384 соціальних працівників. За словами чиновника, існує чотири основні напрямки діяльності соціальних організацій: працевлаштування молоді, боротьба із алкогольною та тютюновою залежністю, робота з неповносправною молоддю та розвиток студентського самоврядування. На розвиток кожного з цих напрямків виділили 30 тисяч гривень, а загалом - 120 тисяч.

Голова Волинського інституту підтримки та розвитку громадських ініціатив Петро Лавренюк розповів про те, що досвід волинських організацій успішно використовується і в інших областях України, але їх районний рівень ще не достатньо розвинений.

«Ми повністю даємо технологію роботи та достеменну інструкцію як і що робити. Ми хочемо, щоб марафон бізнес-ідей проходив у кожному районному центрі», - зазначив громадський діяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Комсомолець Показати IP 10 Квітня 2013 18:28
На картоплю їх !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus