USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Міноборони спростували заяву про перехід армії на контракт у 2017

2 Червня 2013 08:46
Останній призов на строкову службу відбудеться восени цього року в Збройних силах України.

Про це повідомляє УНІАН.

Як запевнили у Міністерстві оборони, інформація стосовно скасування останнього призову на строкову службу та відкладення термінів переходу ЗСУ на контрактну форму комплектування до 2017 року не відповідає дійсності.

Восени 2013 року має відбутися останній призов на строкову службу до лав Збройних сил України, а в 2014 році звільниться в запас останній строковик.

До 2017 року планують повністю завершити реформування війська. Після проведення всіх етапів державної програми реформування та розвитку ЗСУ на 2013-2017 роки армія повністю перейде на контрактну форму комплектування.

Також зменшиться чисельність ЗСУ з 184 тисяч до 115 тисяч осіб. Окрім цього, відбудеться перехід до міжвидового принципу організаційної побудови Збройних сил.

Суттєво покращиться ситуація щодо забезпечення соціального захисту військовослужбовців і членів їхніх сімей, перспективи оснащення озброєнням та військовою технікою тощо, наголосили у Міністерстві оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СВС Показати IP 2 Червня 2013 10:31
Кроме болтавни нет ничего конкретного.ЛОХОТРОН для всех.................
ВІЙСЬКОВИЙ ПЕНСІОНЕР Показати IP 2 Червня 2013 11:34
Як можна уявити міністра оборони України з начальника фінансової служби військової частини в званні старшого лейтенанта-інтенданта?Маємо приклад,коли міністром оборони був(саме був), інженер-будівельник-Єхануров.Міністром оборони повинна бути людина,яка закінчила Академію Генерального штабу і має досвід в управлінні військами.Що цей горе-міністр тямить в Військовій Доктрині,я уявити не можу.На сьогодні обороноздатність країни на рівні плінтуса, а що буде дальше?"Верховний"планомірно все зливає Путіну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus