USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Табачника – новації з підручниками

3 Серпня 2011 14:50
Цьогоріч в Україні друк необхідних підручників відбуватиметься за замовленням шкіл, а не профільного міністерства.
Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки, молоді і спорту України Дмитро Табачник, - інформує Телеканал новин 24.
«Ми, наприклад, проти того, щоб підручники друкувалися за командою з міністерства для всіх без винятку, тобто і для тих учнів, які не хочуть за ними навчатися. Бо книжки потім стоять на полиці», - сказав міністр.
Тому, каже він, у міністерстві вирішили, що замовляти підручники будуть школи, а районні й обласні управління освіти лише підсумують і передадуть інформацію до міністерства.
«Які підручники замовили школи – такі і друкуватимуться», – додав міністр.
«Той, хто виступає проти цього або не заглиблювався у зміст цієї новації, або не знає про що йдеться, або свідомо не хоче дотримуватися Конституції», – наголосив Табачник.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
викладач Показати IP 3 Серпня 2011 15:15
Про яку конституцію йде мова? Викладачів ВНУ з 1 липня відправили у відпустки, а відпускних і досі немає!!! За два тижні відпустки закінчуються - а ми оздоровлені і прохарчовані без грошей, без зарплати! Хоча б не теревенили усіляку охінею на рахунок конституції і дотримання трудового законодавства, за яким у відпустку робітника можна відправити лише після виплати відпускних. А після цього пишуть що вища освіта корумпована. Я, для прикладу, хабарів не беру, і за що мені з сімєю жити? А Коцан усіх запрошує у свою базу відпочинку "Гарт" - за які гроші я туди поїду? Лицеміри.
не стооронній Показати IP 3 Серпня 2011 19:56
в ЛНТУ давним-давно відпускні+оздоровчі тільки у вересні виплачують. А не перед відпусткою, як згідно законодавства...
Ваня Показати IP 4 Серпня 2011 11:41
Ей викладачу, а ти хабарів не береш, смішно і гидко чути.Які ви бідненькі не бреши прямо скажемо тобі.Всі ви там берете і добренькі. На якій машинці їздиш, яку вілочку побудував, а плачешся.Хабарники всі там до одного. Я уже другий
OrestN Показати IP 4 Серпня 2011 23:08
Допоки освітою керують сіоніські масони - українська освіта буде далі занурювалисьу безглуздя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus