USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Українець намагався вивезти з Волині самовар ХІХ століття. ФОТО

4 Листопада 2015 08:54
Громадянин України, який прямував до Республіки Польща, через митний пост «Ягодин» спробував перемістити старовинний самовар ХІХ століття.

Працівники управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Волинської митниці ДФС виявили цей незаконний вантаж під час митного огляду автомобіля.

Як повідомляють посадові особи митниці, самовар жовтого кольору був ретельно прихований серед особистих речей правопорушника у багажному відділенні автомобіля.

Згідно висновків експертів, цей предмет старовини є культурною цінністю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Луцьк Показати IP 4 Листопада 2015 10:09
Ніяка це не цінність , мотлох , кому він там потрібний , митник отримає відзнаку (напевно сам його туди й поклав) , а от деревина яка вивозиться- це цінність всіх українців.
. Показати IP 4 Листопада 2015 13:19
Хто вивозить мотлошний самовар,той ворог.Хто везе потяг лісу та контробасний бурштин-той патріот!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus