USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українські потяги - відтепер без міліції. ВІДЕО

26 Квітня 2013 12:11
Пасажирські потяги на території України більше не супроводжуватиме міліція.

Про це заявив генеральний директор «Укрзалізниці» Сергій Балаболін, - інформує ТСН.

За його словами, проведений аналіз показав крайню неефективність міліцейського супроводу поїздів в Україні. Наприклад, в деяких поїздах далекого прямування за рік міліціонери склали всього кілька протоколів, і ті про куріння в тамбурі.

«У таких умовах оплачувати цей супровід недоцільно», - додав гендиректор УЗ. За словами Балаболіна, супровід, можливо, буде збережений в деяких приміських поїздах, але тільки у тому випадку, якщо його будуть забезпечувати приватні охоронні фірми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
007 Показати IP 26 Квітня 2013 12:53
Це нормально? Коли це в Україні, в потягах з п'яними провідниками і пасажирами, стало безпечно? Протоколи - не показник, це знають всі, а от конфлікти в транспорті - дуже поширене явище. Навіть про те ж саме куріння в тамбурах: завжди є якесь пяне бидло, що курить і на весь вагон смердить, зауваження зробиш - виникає конфлікт. В такому випадку сам факт, що міліція в поїзді є, дисциплінує. І до речі, це прес служба Укрзалізниці штучно повязує зняття нарядів міліції із відсутністю потреби. Причина інша. Укрзалізниця стала приватною, а через міліцію особливо грошей не "прокрутиш", от і буде далі приватна охорона по височезних тарифах, які, в свою чергу, відобразяться і на тарифах за проїзд.
Корінний Лучанин до 007 Показати IP 26 Квітня 2013 22:02
Важко не погодитись!!! Цілком слушна аргументація!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus