USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Українці просять у світу підтримки. Відеозвернення

25 Січня 2014 09:52
Українці різними мовами звернулися до жителів країн світу з проханням підтримати їх у боротьбі за свободу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Психолог Показати IP 25 Січня 2014 10:01
А демократичний світ підтримує тільки одних ГЕЇВ, це для них символ свободи.
Анонім Показати IP 25 Січня 2014 11:49
Не підтримати у припининні силових дій, примирити, а у боротьбі українців проти українців?! Ото і звернення?! Ганьба саме таким зверненням!!!
Дима Показати IP 25 Січня 2014 11:51
большинство країн світу васне поняло, послание адресована госдепу сша
Корінний лучанин Показати IP 25 Січня 2014 16:41
ДІТВОРА!! І що, жителі усіх країн світу зараз стрімголов "побіжать" підтримувати українців ! ДІТВОРА НЕ СМІШІТЬ КРАЇНИ СВІТУ! Ми УКРАЇНЦІ , самі ПОВИННІ ВИРІШИТИ СВОЇ ПРОБЛЕМИ!!! НЕ МОЖНА ЗАХОПЛЮВАТИ СИЛОМІЦЬ АДМІНІСТАТИВНІ БУДИНКИ ОДА, МІНІСТЕРСТВ, МІЛІЦІЇ, ПРОКУРАТУРИ і т.д. та порушувати їхню роботу! ЦЕ ТАК ЧИНИЛИ БІЛЬШОВИКИ В 1917р ЗДІЙСНЮЧИ ПЕРЕВОРОТ! НІХТО ІЗ ЖИТЕЛІВ СВІТУ ТАКОЇ ПОВЕДІНКИ не ЗРОЗУМІЄ коли РУЙНУЮТЬ ТА РОЗКОЛЮЮТЬ СВОЮ ДЕРЖАВУ! ВСЕ ЦЕ ТРЕБА РОБИТИ ЗАКОННИМИ МЕТОДАМИ І НЕ ПОРУШУЮЧИ КОНСТИТУЦІЮ!! В ЦЬОМУ БУДЕ НАША СИЛА І ЄДНОСТІ ТА ЦІЛІСНОСТІ УКРАЇНИ!!! Я слідкую за діями ОПОЗИЦІЇ і бачу що у неї немає плану дій та порозуміння усередині ! ЦЕ Є ПРИКРИЙ ФАКТ! У ЯЦЕНЮКА БАГАТО ПАФОСУ ТА ЕМОЦІЙ і нічого більше! Що він йде під КУЛІ як говорив? ГРА НА ПУБЛІКУ!!! Це всі роуміють! Опозиція ж може заборонити незаконний захват адмінбудівель ОДА, але ж цього не робить! Я не виступаю на захист ПР та ЯНУКОВИЧА! Вони наробили багато ЗЛА, а ЗЛО має здатність повертатись до тих хто його чинить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus