USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Рух електричок можна буде відслідкувати онлайн

20 Вересня 2019 21:56
В Україні планують отримувати динамічні дані з GPS-трекерів по залізничному транспорту.

Про це сьогодні повідомив під час Open Data Forum Генеральний директор Директорату цифрової інфраструктури на транспорті у Міністерстві інфраструктури України Фарід Сафаров, передає кореспондент УНН.

«Ми зможемо надавати ці дані і по залізничному сполученню. Приміські електрички абсолютно ненормовані. Тому, це наступний крок. Ми хочемо, аби людина не очікувала занадто довго», – сказав Сафаров.

За його словами, такі дані планують збирати і по обласних маршрутах автобусів, щоб люди могли бачити динаміку їх пересування.

«Є об’єктивна перепона – фінансова. Тому що ми маємо забезпечити обладнанням всі ці транспортні засоби для того, щоб моніторити», – сказав Сафаров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 20 Вересня 2019 23:50
"Приміські електрички абсолютно ненормовані."(С) - а як це зрозуміти, що саме ненормовано?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus