USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українці знатимуть, хто з їхніх сусідів отримує субсидію

28 Квітня 2015 11:54
Імена людей, які отримуватмуть субсидії, оприлюднять.

Так, Міністерство соціальної політики має намір публікувати імена громадян, які отримують житлові субсидії.

Про це в ефірі 5 каналу повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко, - повідомляє «Українська правда».

"Ми знайдемо форму, як, наприклад, на будинку повісити інформацію, хто в цьому будинку отримує субсидію", - сказав він.

Розенко зазначив, що в такий спосіб самі сусіди звернуть увагу на можливу невідповідність реального рівня життя й необхідності отримання субсидії.

"Це буде публічний аудит за тим, хто реально отримав субсидії", - наголосив міністр.

З його слів, згоду на публікацію своїх імен громадяни дають при заповненні заяви на отримання субсидії.

Нагадаємо, з 1 травня 2015 року в дію вступає постанова Кабінету Міністрів «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій».

ЧИТАТИ ЩЕ: КУДИ І КОЛИ ЛУЧАНАМ ПОДАВАТИ ЗАЯВУ НА СУБСИДІЮ. ЗРАЗОК

Згідно з прогнозами, до органів соцзахисту мають звернутися близько 15 мільйонів українців для оформлення субсидій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Сусіда Показати IP 28 Квітня 2015 12:01
Та ми не проти ознайомитись із списками тих, хто отримує субсидії. От коли наші міністи все задекларують на себе, а не на тещ та жінок, які пишуть у декларації про доходи своїх дружин, що "інформація не надана". То як же ти з нею живеш, якщо вона навіть інформації про свої доходи "не дає"...
Шокована Показати IP 28 Квітня 2015 12:12
То ми відроджуємо радянські традиції повального стеження за сусідом? І будемо стимулювати донощинство під святою егідою боротьби з корупцією? Знайшли корупціонерів серед пенсіонерів у хрущовках? І звичайно, під гаслом євроінтеграції. Ау, уряд і ЄС, стежити за сусідом - то європейська норма?
11 до Шокована Показати IP 28 Квітня 2015 12:56
да. а чого ти ховаєшся?
Корінний лучанин до Шокована Показати IP 28 Квітня 2015 14:36
А сусід , що не член суспільства? Він, приміром, краде а інші повинні мовчки спостерігати? Обкрадає кого - таких же членів суспільства . Про пенсіонерів у хрущовках мова не йде. НЕ СПЕКУЛЮЙТЕ ЦИМ І НЕ ПЕРЕСМИКУЙТЕ ! ЗАКОН ДЛЯ ВСІХ ОДНАКОВИЙ МАЄ БУТИ І БУДЕ! І ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО ТЕЖ ПОВИННО СФОРМУВАТИСЬ - і це буде нормою. Може досить того БАРДАКУ, який уже існує понад 29 років в УКРАЇНІ , яку під носом і за мовчазної згоди громадян РОЗІКРАЛИ ? Ви бажаєте продовження такого сценарію?
Наталія Показати IP 28 Квітня 2015 12:16
З теперішніми цінами майже всі підлягатимуть тій субсидії, не рахую депутатів та магнатів.Навіть якщо в когось хата і гарніша то з такими цінами які зараз приходять по квитанції і вони підлягатимуть субсидії. ну ще я тільки за сусідами не дивилась!!
Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 12:20
Так депутати беруть матеріальну допомогу і їхні доходи немалі.
Руслана Показати IP 28 Квітня 2015 12:31
А як же Закон про захист песональних даних? Чи для такого розумника як міністр ""Роззявенко"" Закони не писані?
ввв до Руслана Показати IP 28 Квітня 2015 12:59
оформляючи субсидію ви автоматично погоджуєтесь на публікацію інформації, не хочете оприлюднення - не оформляйте. ніхто ж силою не заставляє)
Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 12:53
Как депутат или чиновники могут воровать с государства миллионы!! А как ПРОСТЫМ ЛЮДЯМ то и субсидии фиг !
ВАЛІК Показати IP 28 Квітня 2015 13:35
Жахіття!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А як наші чиновники жирують то чому б їм не платити більше як середньому класу? Чому митники прокурори судді зажираються і всі про це знають і що? Якщо сім"я збирає кошти відкладає купує і що їй субсидії через це не мати? ЧОМУ ЧИНОВНИКИ державні чиновники мають віли дорогі бізнес класу авто і так далі і зна них влада мовчить?? Вони що можуть за державну зарплату так жити?????? Це жахіття в нашій країні.
Волиняни Показати IP 28 Квітня 2015 13:40
А чому ж чиновникам не платити менше зарплати? А чому ж депутатам Верховної ради не платити зарплати? У НИХ ЖЕ У ВСІХ МАЙЖЕ БІЗНЕС. Чому при їх статках при їхньому майні всім однаково одержувати такі великі гроші? Совість владці втратили . ЩЕ ТАКОГО НЕ БУЛО. Люди ще бідніші стануть завдяки нашій владі , яка вже Крим пр ----ла і так далі
церковна миша до Волиняни Показати IP 28 Квітня 2015 20:01
Перш ніж ляпати язиком потрібно хоча б трохи зорієнтуватись в темі, щоб не виставити себе недалеким невігласом. 90 відсотків усіх чиновників сидить на зарплаті у 1,5 тис. грн. і ніякого іншого підробітку по закону мати не може. Хабарництво можливе лише там, де є суб"єктивний фактор, тобто безпосередній контакт із споживачем послуги. Це, в основному, лікарі і вчителі, які не є чиновниками чи то пак держслуюбовцями і відповідно не мають жодних з обмежень, що застосовуються до останніх.
Людмила Показати IP 28 Квітня 2015 14:46
Жили погано! Зате зараз "добре" стане.Потерпіть.До зими не довго
Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 14:52
От де менталітет наш пригодився.
Петя Показати IP 28 Квітня 2015 15:15
Мені не цікаво в кого буде субсидія в сусідів. А от нардепи податківці митники мають живуть і нікому не цікаво і не ходять чомусь і не запитують де він взяв те чи інше працюючи у владі. Чому ж так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus