USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Артеку не прийняли дітей зі Слов'янська

30 Травня 2014 22:00
Понад 200 дітей, яких вивезли на відпочинок зі Слов'янська до Артеку, зараз знаходяться в зовсім іншому місці.

Як повідомляє "Укрінформ" з посиланням на кримське інтернет-видання «15 минут», 210 дітей зі Слов'янська, яких сепаратисти відправили до міжнародного дитячого центру «Артек» в окупованому Росією Криму, відпочиватимуть на іншій базі відпочинку.

Речниця «Артеку» Тетяна Григорець розповіла, що дітей зустріли в Сімферополі, але поселили не в обіцяному «Артеку», а на базі відпочинку в селищі Форосі, бо зміна у МДЦ вже розпочалася.

Діти мають відпочивати у Криму протягом стандартної зміни - 21 день, тож не відомо, чи опиняться вони в «Артеку».

Водночас Григорець зазначила, що строк відпочинку юних жителів Слов'янська можуть продовжити до стабілізації ситуації у їх рідному місті.

Раніше начальник Управління кримінальної міліції у справах дітей МВС Олексій Лазаренко повідомляв, що 210 дітей, котрих вивезли на відпочинок зі Слов'янська до Криму, вже прибули до Артеку.

Нагадаємо, журналіст Матвій Ганапольський у ефірі Шустер LIVE вчора, 29 травня, надав інформацію про вивіз у невідомому напрямку 200 дітей зі Слов'янська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 30 Травня 2014 22:32
Ну вот, а говорили что чеченцы сьели,,,
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 30 Травня 2014 22:58
чеченці не зїли. гобліни-аксьонови просто голодом заморять
Анонім до Анонім Показати IP 31 Травня 2014 14:16
возять тих бідних дітей туди сюди,полюбому хочуть використати для сваго прикриття чи для своєї реабілітації подивіться мов які ми білі і пухнасті ми дітей вивозимо з небезпечного міста!
Анонім Показати IP 30 Травня 2014 22:45
ну да чечени це ще ті канібали
None Показати IP 31 Травня 2014 04:32
Брехня. В Артеку все в порядку. Не прийняли дітей в санаторіі Форос, власником якого є виродок Коломієць, який гроші вкладає в те щоб вбити батьків цих дітей.
Анонім до None Показати IP 31 Травня 2014 14:21
він вкладає гроші в спасіння батьків ти дітей які хочуть жити в нормальній процвітающій вільній державі,а не в віджитому совку з бездарними крадіями вбивцями ,корупціонерами,а ті батьки які воюють на стороні загарбників окупантів і чеченскіх наймонцяг отримають те на що заслуговують,хоча дітей їхніх шкода вни ні вчомк не винні і не заслуговують на все що відбувається

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus