USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцькому геріатричному пансіонаті відремонтують приміщення

28 Листопада 2017 18:51
Поточний ремонт харчоблоку пансіонату із заміною вентиляції планують здійснити до кінця року.

Торги на визначення виконавця робіт здійснювали через електронну систему «Prozorro». Очікувана вартість робіт становить 425 тисяч гривень.

Відповідно до дефектного акту на поточний ремонт харчоблоку із заміною вентиляції Луцького геріатричного пансіонату на вулиці Теремнівській, 70, ремонтні роботи передбачатимуть демонтаж вентиляторів, розбирання повітроводів, демонтаж віконних коробок та віконних рам, розбирання покриття підлоги тощо. Також передбачене встановлення осьових та радіальних вентиляторів, повітряних заслінок та клапанів, прокладання повітроводів з оцинкованої сталі, встановлення металопластикових вікон та дверей, влаштування покриттів з керамічних плиток, шпаклювання стель, штукатурення стін всередині будівлі, прокладання трубопроводів водопостачання з поліетиленових труб, встановлення умивальників ті інші роботи.

Наразі триває переговорний процес з підприємцем, якого 27 листопада визнали переможцем торгів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus