USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В луцькому університеті - жалоба за загиблим студентом

21 Лютого 2014 15:31
21 лютого оголошено жалобу в Луцькому інституті розвитку людини Університету «Україна». Викладачі та однокурсники – у скорботі за Василим Мойсеєм, який помер 20 лютого 2014 року у 17-ій лікарні міста Києва від вогнепального поранення.

ЛІРОЛ У СКОРБОТІ

«У списках загиблих на Майдані наш студент Василь Мойсей і наш випускник Сергій Байдовський. Колектив інституту висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Ми всі разом переживаємо біль від втрати та, водночас, гордість за хлопців. Разом з тим ми усвідомлюємо надзвичайну відповідальність, яку поклала на наші плечі їхня загибель. Ми, українці, були надто терплячі, ми надто довго дозволяли відкладати вирішення життєво важливих державних проблем, тому в ці дні загинули люди. Сьогодні потрібно зробити все, щоб їхні жертви не були даремними. Ми сподіваємось, що переломний момент у нашій історії таки настав. Однак у нас обмаль часу на скорботу за загиблими, у нас немає часу на радість від (дай Боже) довгоочікуваного миру. Попереду величезна й важка робота із розбудови держави. Цю роботу ми, дорослі, зрілі люди повинні зробити якнайкраще, аби нам не було соромно перед загиблими юнаками. Вічна пам’ять і слава героям!

Викладачі Луцького інституту

розвитку людини Університету «Україна»

Ми, студенти, пам’ятаємо Василя щирим, життєрадіснім, привітним, товариським, усміхненим, чуйним. Він любив цей світ, цінував життя і мріяв подорожувати. Василь обрав для себе одну з найгуманніших професій – фізичний реабілітолог, і влітку вже мав отримати диплом про вищу освіту. Однак його життя обірвалося. Він пішов на барикади, тому що вірив у Бога, у щасливе майбутнє, у вільну Україну. Він віддав своє життя за те, щоб здійснилися мрії і прагнення української молоді. Пам’ятаємо, сумуємо, любимо… Вічна пам’ять і вічна слава героям.

Однокурсники».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
олена Показати IP 21 Лютого 2014 16:29
Вічна память і земля їм пухом.Вони загинули за нас.........Простіть нас .....СЛАВА ГЕРОЯМ !!!!!!
Надія Показати IP 21 Лютого 2014 20:24
Світла память. Нехай Господь прийме душу
Людмила Показати IP 21 Лютого 2014 23:33
Вічна пам'ять
Віктор Показати IP 21 Лютого 2014 23:58
Вічна пам'ять Сергію Байдовському та іншим загиблим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus