USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиньрада використає 7,2 млн, аби школа №27 запрацювала з 1 вересня

15 Серпня 2018 11:48
Врахувати передачу цільової субвенції з казни Луцька обласному бюджету для завершення будівництва школи у 55-му мікрорайоні рекомендували у бюджетній комісії Волинської облради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 15 серпня.

Члени комісії розглянули питання про внесення змін до показників обласного бюджету на 2018 рік (передача цільової субвенції з Луцького міського бюджету обласному бюджету на будівництво школи і дитячого садка в 55-му мікрорайоні).

Заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації Володимир Селедець повідомив, що Луцька міськрада під час сесії ухвалила рішення про виділення обласному бюджету субвенції у сумі 7,2 мільйона гривень для завершення будівництва школи. Отже, пропонується врахувати ці кошти для завершення робіт у школі №27. Член комісії Анатолій Грицюк запитав, чи означає це, що 1 вересня буде готовим цілий комплекс школи з меблями.

Посадовець зазначив, що не може відповісти, але вказані кошти потрібні для виплати будівельникам та купівлі обладнання.

Заступник голови комісії Володимир Бондар зауважив, що у питанні будівництва школи голова облради і голова ОДА виступили єдиним фронтом, тож депутатам облради варто підтримати цей проект рішення.

Отже, члени бюджетної комісії рекомендували його підтримати.

Як завляв раніше радник міського голови Ігор Поліщук, дивує саботаж та відсутність чіткої позиції по запуску школи №27 в цьому році депутатами від фракцій «БПП», «Свобода», «Самопоміч» та «Народний Контроль».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 15 Серпня 2018 14:26
Цілий комплекс до1 вересня готовий не буде ! Бо нема спортивного залу. Терміново відкоригуйте проектну документацію і виділіть 1 чергу, так званий пусковий комплекс. Проведіть експертизу, отримайте дозвіл, перезатвердіть документацію, а тоді приймайте в експлуатацію вже без спортивного залу, бо ви ж так хочете і якщо зумієте . В іншому випадку політичні дивіденди політиків не компенсують тих, м'ягко кажучи, неприємностей для учасників будівельного процесу. Не наражайте людей на кримінал !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus