USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В одному з найстаріших парків Волині створили «Лісову алею»

19 Листопада 2016 20:54
Волинські лісівники створили в одному з найстаріших парків області «Лісову алею».

Про це повідомляють у прес-службі ВОУЛМГ.

Любешівський центральний парк – один із найстаріших в області. Тут люблять відпочивати мешканці селища, адже поблизу – спортивний стадіон, річка. Працівники ДП «Любешівське ЛМГ» вирішили облаштувати тут «Лісову алею». Для цього встановили інформаційні стенди, які розповідають про значимість лісу для людини, подбали і про лавки для відпочинку.

"Ця алея веде до будівлі нашого державного лісогосодарського підприємства. Давно мріяли про еколого-освітню стежку. Люди мають знати, як належить поводитися у лісі, дорожити його природним багатством. А ще це наша вдячність усім, хто допомагає нам створювати, плекати і берегти ліси", – розповідає інженер лісового господарства Віра Оласюк.

Лісівники Любешівщини для відпочинку мешканців будують рекреаційні пункти, де можна змістовно провести час. А тут – еколого-освітня стежка у центрі міста. Варто сказати, що у 2003 році науковцями HAH України за участю учнів Любешівської ЗОШ, членів клубу «Екос» була закладена екологічна стежка «Старий парк над Стоходом», що проходить із півночі на південний-схід, а потім від заплави річки Стохід повертається через стадіон «Колос», біля лісгоспу, у північну частину парку до центральної алеї.

«Лісова алея» – подарунок усім, хто стомиться, подорожуючи цим старовинним парком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мойша Показати IP 19 Листопада 2016 22:15
Я знаю цей парк !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus