USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В інтернеті збирають інформацію про померлих видатних волинян

8 Травня 2013 09:28
Новий неординарний проект «Книга пам`яті» з`явився у мережі Інтернет.

Його автори тривалий час виношували ідею розробити щось подібне, де б усі охочі мали можливість долучитися до написання величезного збірника про людей, життєвий шлях яких, так несподівано обірвався, - повідомляє Про Ковель.

Спогади, роздуми, дати, фото, відео, слова поваги та любові, які так і не встигли вчасно ми сказати своїм рідним, близьким, просто знайомим, тепер можна висловити на сторінках цього інтернет-проекту.

«Книгу пам`яті» ще тільки починають писати. Наразі заповнили лише сім сторінок, де розміщена інформація про знаних людей Ковельського краю, які відійшли у Вічність.

Серед них: талановитий музикант, педагог, засновник Ковельського будинку вчителя, незмінний керівник Народного ансамблю «Коробейники» Василь Коротій, музикант, соліст народного ансамблю «Награш» Богдан Гнатюк, заслужений працівник фізичної культури України, директор міського спортивно-оздоровчого комплексу Євген Кондратович, ветеран праці, голова ветеранської організації Ковельського району Ніна Тарасенко та інші.

Автори нового інтернет-проекту вірять, що кожному з нас є, що сказати про тих, хто роками і в радості, і в горі був поряд, хто у важку хвилину першим приходив на допомогу, хто в найскрутнішу хвилину міг віднайти потрібні слова, аби втішити та заспокоїти.

Кожен зареєстрований користувач матиме можливість власноруч додати інформацію про людину, або ж надіслати зібрані матеріали на електронну адресу [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus