USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В освітньому закладі Волині крізь діри даху «зазирає» сонце. ФОТО

25 Вересня 2013 16:11
У Нововолинському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті крізь стелю ллються сонячні промені й дощі, а стіни закладу всипані грибком, інформує ПроНовік.
Директор Нововолинського навчально-виробничого комбінату Наталя Федосєєва бідкається, що будівля екс-садка у катастрофічному стані, що Згідно з рішенням колишнього начальника управління освіти О. Моренка теплопостачання у будівлі тривалий час не було, через що стіни всіяв грибок. А крізь стелю вже проглядається небо.
Так, нещодавно міськрада профінансувала ремонт покрівлі МНВК на 150 тисяч гривень. Та цих коштів замало. Треба ще 100 тисяч на нагальний ремонт! А дехто з депутатів категорично проти.
Подейкують, що цей дуже привабливий об’єкт хочуть віддати одному з вишів, де викладає Нововолинський міський голова – Віктор Сапожніков, йдеться у повідомленні.
«Такого у планах немає. Там і надалі надаватимуть освітні послуги старшокласникам, які хочуть здобути ту чи іншу професію. Ну, й «заселимо» туди дитячих логопедів. І методистів, які зараз тісняться на другому поверсі гімназії», - запевнив начальник управління освіти Нововолинської міськради Микола Остапюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дірявий дах Показати IP 25 Вересня 2013 22:48
А віддати ще й цей садочок нововолинським прокурорам! Як ото віддали колишній садок №9 по вулиці Маяковського. На першому поверсі, ближче до кухні, службові квартири прокурори поробили, а на другому працюють у поті чола. І земельна ділянка там велика. У центрі міста!! Теж загарбали. Ну, то хай уже і МНВК забирають. Зроблять там прокурорський дім відпочинку від боротьби з корупцією!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus