USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Варта порядку» у повному складі вийде охороняти місто 9 травня

7 Травня 2015 11:00
Більше 200 чоловік особового складу громадського формування «Варта порядку» охоронятимуть спокій лучан під час відзначення Дня Перемоги 9 травня.
Так, в цей день «Варта» візьме активну участь у святкуванні 70-ї річниці Дня Перемоги і спільно з працівниками міліції забезпечить посилену охорону громадського порядку в місті.
В патрулюванні вулиць та місць масового відпочинку будуть задіяні більше двохсот осіб особового складу.

Варто зауважити, учасники «Варти» працюватимуть на території всього міста, однак найбільша увага буде приділена місцям проведення масового відпочинку та, власне, Меморіалу Слави.
Кожна людина, яка заступає на чергування 9-го травня, дуже добре усвідомлює всю складність політичної ситуації в країні, а також можливість здійснення провокаційних актів з метою загострення конфлікту, зокрема між вояками УПА та Червоної Армії.

Весь особовий склад «Варти порядку» поінформований про можливе виникнення подібних ситуацій, добре поінструктований про порядок дій в таких випадках та націлений на рішучі дії для забезпечення миру і спокою в нашому місті.

«Жоден ветеран тієї жахливої війни, незалежно від того, в яких збройних формуваннях він воював з фашизмом, не буде ображений чи принижений. Кожному захиснику нашої Батьківщини буде віддана належна шана», - обіцяють активісти «Варти порядку».
Завдяки підтримці Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» весь особовий склад організації вийде 9-го травня на охорону громадського порядку в зручному та якісному однострої.

ЗАХОДИ НА 9 ТРАВНЯ В ЛУЦЬКУ

9 травня о 10 годині відбудеться вшанування пам'яті жертв Другої світової війни та покладання квітів на меморіальному комплексі “Вічна Слава”.

О 10 годин 30 хвилин на території стадіону "Авангард" (навпроти Меморіалу Вічної Слави) відбудеться відкриття солдатської кухні. Охочих частуватимуть справжньою фронтовою кашею. Ветеранів привітає піснею духовий оркестр Національної гвардії України. Захід відбувається за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк".

Також 9 травня о 16 годині у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки розпочнеться святковий концерт.

У бібліотечних закладах міста відбудуться виставки літератури, зустрічі з ветеранами, години пам’яті, інші тематичні заходи, присвячені Дню пам'яті та примирення та 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

У загальноосвітніх навчальних закладах, позашкільних установах міста проведуть тиждень Пам’яті, тематичні заходи, пов’язані з історичними подіями Другої світової війни, зустрічі з ветеранами війни, виховні години з залученням бійців АТО, зокрема демобілізованих, екскурсії на тематичні виставки в обласний краєзнавчий музей, акцію “Лист – подяка ветерану”.

9 травня буде забезпечено безкоштовний проїзд ветеранів війни, учасників бойових дій та осіб прирівнених категорій у міському пасажирському транспорті та таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 7 Травня 2015 12:02
А хто охоронятиме нас від «Варти порядку»?
Юрій до Анонім Показати IP 7 Травня 2015 13:34
коментар було видалено
не пацик Показати IP 7 Травня 2015 12:19
в нас і так уже на одного пенсіонера -2 працюючих а на одного громадянина 5 вартових !
Анонім до не пацик Показати IP 7 Травня 2015 13:51
Добре, що є Варта порядку, яка охороняє спокій і порядок !
Лучанин Показати IP 7 Травня 2015 12:25
А то законно, що приватне військо буде в місті проводити репетицію до виборів осінніх?
Юрій до Лучанин Показати IP 7 Травня 2015 13:27
Громадське формування "Варта порядку", це не приватне військо, а формування засноване 29 листопада 2001 року на підставі закона України "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону". для сприяння органам Внутрішніх справ у виявленні правопорушень, участі у рятуванні людей, підтримки громадського порядку і громадської беспеки в місті. Формування проводить свою діяльність під контролем органів Внутрішніх справ шляхом спільного патрулювання і виставлення постів на вулицях. Основний склад підрозділу швидкого реагування ГФ "Варта порядку" - це ветерани Афганістану, АТО та інших військових конфліктів. Ми виросли в Луцьку, тут живуть на сім'ї, діти, онуки. Тому підтримка громадського порядку і громадської безпеки в місті вважаємо своїм пріоритетом.
А Показати IP 7 Травня 2015 13:40
А я по початку заголовку подумав, що в повному складі піде добровольцями в АТО.
Юрій до А Показати IP 7 Травня 2015 14:10
Більшість вже пройшла АТО. Не треба іроній
Анонім до Юрій Показати IP 7 Травня 2015 15:13
то Донбас вже наш?
А до Юрій Показати IP 7 Травня 2015 20:12
А ви впевнені? Не рівняйте місячні ротації і сидіння на блокпостах в МВС і річну службу в АТО.
Юрій до А Показати IP 7 Травня 2015 20:56
Дві афганськи роти в батальоні АЙДАР самі говорять про себе. А ви, як що ссилатись на ваші дописи, людина яка під спідницею у жінки сидить.
!!! Показати IP 7 Травня 2015 17:25
Які в нас тупі і обмежені люди!!!!!!!!!!!! Складається враження, що не важливо про що стаття, головне гидкий комент написати!
СТОП Показати IP 7 Травня 2015 22:00
ПРОСТО ПОНТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus