USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Велоекскурсія в Луцьку: дощ і позитивні емоції

10 Травня 2014 17:22
Попри дощ і негоду перша велоекскурсія містом «Луцьк на ровері» відбулася сьогодні, 10 травня.

Найстаршим учасникам було вже за 60, але всі дружно відвідали 12 зупинок, на кожній з яких екскурсовод лучанин Артур Альошин розповідав про навколишні споруди, пам’ятки архітектури і все, що з ним пов’язане. Кожен з учасників також міг долучитися до розповіді.

Перші 20 хвилин всіх учасників окропило дощем, однак ніхто з охочих не відмовився, лише повдягали бейси чи капюшони.

Майже 10 кілометрів у супроводі автомобіля ДАІ проїхали велосипедисти – хто на своїх, хто на орендованих велосипедах. Нагадаємо, сьогодні в Центрі надання туристичної інформації та послуг відкрили велопрокат.

Дехто з учасників приїхали на екскурсію заради приємного проведення дозвілля, а дехто і справді дізнався чимало нового про місто Луцьк. Загалом враження в усіх – позитивне. Однак єдина проблема – відсутність у місті велодоріжок, які вже довгий час у місті обіцяють збудувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
П'юкурюгуляйко Показати IP 10 Травня 2014 22:58
Чьо за тєло на жовто-чорному тракторі Stern всю фото закрило?
п Показати IP 10 Травня 2014 23:15
Пора проснутся. Безпосередня влада народу Украины. Создание территориальных громад (общин) - http://www.youtube.com/watch?v=Z_UwBvL5IKY

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus