USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Від Сапалаївки вивезли сім вантажівок сміття

11 Квітня 2014 18:33
Черговий санітарно-екологічний день з впорядкування та очищення від сміття русла та прибережної захисної смуги річки Сапалаївка та під’їзної залізничної колії дитячої залізниці в районі вулиць Шопена – Задворецької відбувся сьогодні.

Радник міського голови Борис Сорока повідомив, що участь у заході взяли більше 200 осіб з 12 організацій та установ міста, повідомили в прес-службі мерії Луцька.

Так, працівники дитячої залізниці наводили порядок вздовж залізничного полотна, готуючись до відкриття нового сезону.

У свою чергу, колективи Волинської обласної станції переливання крові, Волинської обласної санітарно-епідеміологічної станції, Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, підприємства «Майтім», Луцької міської поліклініки № 1, Міністерства доходів у Волинській області проводили очистку русла річки Сапалаївка від твердих побутових відходів, укріплювали прибережну смугу, ліквідовували стихійні сміттєзвалища, вирубували самосівні кущі та дерева.

Працівники Західно-Бузького басейнового управління водних ресурсів та Волинського обласного управління водного господарства за допомогою спеціалізованого обладнання витягували з річки біля основ мостів шини, будівельне сміття та інші відходи. Цей непотріб створював штучні перепони, які заважали течії річки.

Працівники головного управління Міндоходів України у Волинській області наводили лад на закріпленій за ними території, білили дерева та бордюри.

Для вивезення зібраного під час акції сміття були залучені автомобілі КП «Луцькспецкомунтранс». Загалом, вивезено сім вантажівок на полігон побутових відходів у селі Брище.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 11 Квітня 2014 19:56
Щось я там нікого не бачила, крім учнів та студентів.
Марина до Лучанка Показати IP 15 Квітня 2014 10:13
О,дякую! 10 років після вишу і ми все ще схожі на студентів!а щодо теми: Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять !!!
незнай Ко Показати IP 12 Квітня 2014 06:26
....та то все Путін винен....приїхав, насвинячив..
Антон Показати IP 12 Квітня 2014 16:05
Повністю розчарувався у «Волинських новинах». Раніше був активним читачем, та зараз, коли побачив, що всі негативні коменти про Ігоря Палицю швиденько редагуються чи стираються, зрозумів – НЕЗАЛЕЖНИХ ЗМІ НЕ ІСНУЄ!!!!! Дуже жаль, що і на Волині ситуація така ж сама. В одному моєму коментарі, де Палицю і Єремеєва назвав злодіями, фамілію Палиці стерли, текст відредагували, щоб стосувався тільки Єремеєва. Я дуже прикро здивований. Думки пересічних людей у коментах редагуються та спотворюються на свій лад, або просто видаляються, така собі цензура по-волинські. Задав пошук по сайту по фамілії «Палиця» - так одні хвалебні оди, зате його конкурентів, зокрема Єремеєва, тільки брудом поливають….. Я що одного, що іншого не поважаю, обидва злодії, але шановні редактори ВН, якщо ви працюєте на користь однієї людини, то яке право називатись незалежним ЗМІ ви маєте??? Так і напишіть у назві «Волинські новини від Ігоря Палиці». Ганьба вам! Ви маргінальні сподвижники режиму, що так всім остогид.
АНАТОЛІЙ Показати IP 12 Квітня 2014 16:24
антон ти бовдур.Не знаючи Ігоря Палиці писати щось погане.
ната Показати IP 13 Квітня 2014 01:39
І яке відношення це має до даної новини???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus