USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Від «Стрєлка» втекли командири з бойовиками і зброєю

3 Липня 2014 17:56
Лідери бойовиків з оточення Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), які потрапили в оточення під Слов'янськом, втікають геть з десятками бойовиків і зброєю.

Про це повідомив помічник Гіркіна, - повідомляє «Українська правда» з посиланням на РИА Новости.

Від Гіркіна разом з десятками бойовиків втекли командири трьох угруповань: "Беркут", "Філін" і "Мінер".

З його слів, вони "дезертирували" з позицій під Слов'янськом в місто Єнакієве.

"Важкі бої в районі населених пунктів Миколаївка і Семенівка тривають, загони командирів "Мотороли" і "Мачете" утримали Миколаївку і продовжують вести бої. Гарнізон Миколаївки достатній, нам вдасться її втримати. Водночас командири "Беркут", "Філін" і "Мінер" дезертирували з позицій в місто Єнакієве", - сказав помічник Гіркіна.

Він пообіцяв оприлюднити справжні імена цих бойовиків.

Помічник Гіркіна наказав підрозділам цих командирів "вийти з їхнього підпорядкування і з усім озброєнням прибути в Краматорськ, зрадників заарештувати і доставити туди ж".

На запитання РІА Новини, скільки чоловік підкоряються "Беркуту", "Філіну" і "Мінеру", співрозмовник відповів, що "кілька десятків".

Нагадаємо, керівництво АТО дає змогу бойовикам скласти зброю та здатися».

Як повідомляє Корреспондент.net, Ігор Стрєлков прокоментував заяву новопризначеного міністра оборони України Валерія Гелетея з приводу проведення параду Перемоги в Севастополі.

Зі слів "міністра оборони", незабаром сепаратистам самим доведеться передислокуватися на півострів.

"Міністр оборони" самопроголошеної "Донецької народної республіки" Ігор Стрєлков прокоментував висловлювання новопризначеного міністра оборони України Валерія Гелетея про проведення військового параду в Криму.

Стрєлков не відкинув, що "ще тиждень-другий" переговорів "і треба буде перекидати залишки ополчення на Перекоп і Чонгар", повідомляє сайт Русская весна у четвер, 3 липня.

Як повідомлялося, Росія закрила чотири пункти пропуску з метою недопущення терористів на свою територію. Учора, 2 липня, закрили ПП "Гуково", "Донецьк" та "Новошахтинськ" на у Ростовській області, через які безперешкодно проходили бойовики. Сьогодні Закрили ПП "Весело-Вознесенський».

Як повідомлялося, Росія закрила міжнародні автомобільні ПП "Гуково", "Донецьк" та "Новошахтинськ" на у Ростовській області, через які безперешкодно проходили бойовики.

Раніше "Військове телебачення України" оприлюднило ВІДЕО здачі в полон групи із трьох терористів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Липня 2014 18:06
зашевелились, голубки, а зашморг затягується. і парашка не приймає.
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Липня 2014 18:26
дивуюся твоєму "розуму"... скільки в тобі сміття і непотрібу....шановний (((((
я до Анонім Показати IP 3 Липня 2014 19:08
А що тобі не так в коменті? Правда очі коле?!!!
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 3 Липня 2014 19:11
а я не дивуюсь твоєму невігластву , зашореності, українофобії та шовінізму. бо ти істинний кацап, дарма , що українською мовою пишеш
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Липня 2014 20:10
коментар було видалено
гість до Анонім Показати IP 3 Липня 2014 20:03
О, бачу тебе від стєкломою геть розвезло. Піди проспися
Дончанин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Липня 2014 20:13
""Петр Порошенко отметил, что готов вернуться к режиму прекращения огня, как только будет подтверждение о его соблюдении в двустороннем формате, а также освобождение всех заложников и установление контроля за рубежом (линии соприкосновения сторон — ред) при мониторинге ОБСЕ. Глава государства подчеркнул, что готов к началу содержательных политических переговоров без каких-либо дополнительных условий", — говорится в сообщении." - Почему Порошенко пошел на целый ряд существенных уступок по сравнению со своим "мирным планом"?
Юхим до Дончанин Показати IP 3 Липня 2014 21:01
О, а ти стрілочник. Переводити стрілки на когось або щось інше, щоб відволікти увагу від того, що відбувається насправді. В тебе є шанс - РАН та Міхалков на тебе чекають, може тобі ще й орден дадуть. Пасмєртно... (всхлип, всхльоб, і скупа сльоза з одного ока).
Дончанин до Юхим Показати IP 3 Липня 2014 21:11
коментар було видалено
Дончанин до Юхим Показати IP 3 Липня 2014 21:22
коментар було видалено
Андрій76 до Юхим Показати IP 3 Липня 2014 23:25
Це не стрілочник,це по ходу проплачений троль,яких тут розвелось до куя і ще трошки. Майже ні одна стаття ВН не проходить поза увагою цього псевдодончанина.Таким як він кацапія платить 11.80рубля за відповіді на його"словесний понос"...
НЕЛУЧАНИН до Дончанин Показати IP 4 Липня 2014 00:03
на які уступки ? перемирья - без жодних попередніх умов зі сторони сепаратів, вимога - скласти зброю. є мирне населення, яке сепарати тероризують, інакше змели б всіх за 24 години
Одессит Показати IP 3 Липня 2014 20:54
Ты вот как-то дискутировал на тему почему тебя считают троллем. Неужели никто не замечает, что ты делаешь вбросы никак не относящиеся к статьям? Или ты думаешь, что украинцы такие наивные? Если хочешь писать - сходи на сайт типа проза.ру. Там есть все возможности быть признанным. А здесь у тебя изначально полное фиаско. И я горжусь тем, что живу на Волыни, а сам родом из Одессы, которая поддерживает единую Украину. Слава Украине!
Дончанин до Одессит Показати IP 3 Липня 2014 21:53
Если твой пост ко мне, то ты ошибаешься. Даже мой первый пост опровергает пост НЕЛУЧАНИНА. Подумай почему, поймешь.
Дончанин Показати IP 3 Липня 2014 20:59
Террористы так называемой «Армии Юго-Востока» под натиском сил АТО оказались полностью деморализованы и готовы сложить оружие.
Дончанин до Дончанин Показати IP 3 Липня 2014 21:02
Ну опять чудо в перьях вылезло. Зачем тролить под меня?
Дончанин до Дончанин Показати IP 3 Липня 2014 21:45
коментар було видалено
Юго-Восток до Дончанин Показати IP 3 Липня 2014 22:14
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 3 Липня 2014 21:02
Слава Украине. Героям Слава.
Дончанин до Дончанин Показати IP 3 Липня 2014 21:18
коментар було видалено
Дончанин до Дончанин Показати IP 3 Липня 2014 21:27
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 3 Липня 2014 21:11
коментар було видалено
пу Показати IP 3 Липня 2014 23:41
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 3 Липня 2014 23:50
На прощание: "Украинские силовики решили, что причиной плохого снабжения и печального состояния армии являются предатели. Для борьбы с ними всё руководство военной операции против ополченцев проверят на детекторе лжи, заявил глава СБУ Валентин Наливайченко...."
НЕЛУЧАНИН до Дончанин Показати IP 4 Липня 2014 00:07
нічого дивного. велика кількість генералів міністерства оборони, СБУ, МВС за бандюковича була завербована ФСБ і працювала на парашку. от вони і саботують проведення АТО як можуть
иван до НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Липня 2014 07:17
згідний все правда але е ще одна реальність чому білий медмідь ще ще ненапав і нерозірвав Украіну а тільки свою криваву пащу розкрив : Діло в тому що за дві задні ноги його тримае китай і Японія як тільки россія введе регулярну армію в украіну китай і Японія зразу заберуть сібір і далекий схід : Треба думати як найти такі цвяхи щоб йому прибити предні лапи і він стоячи сконав вже назавжди : Все тілько починаеться і лозунг мае бутии один все для фронту все для перемоги -нерозумію тих людей які дальше будують-будують крадуть землю і будують (кнайпи-бунгало-маетки-ресторани-готелі для кого !
Дончанин Показати IP 4 Липня 2014 00:07
У меня шизофрения, так, что не удивляйтесь иногда приклинивает.
Штірліц Показати IP 4 Липня 2014 00:33
Ага, манія переслідувань....ФСБ... Путін..... під кожним кущем..... Зрадники - генерали...)) При Ющенкові, ходять чутки, ЦРУшники почували себе як вдома в кабінетах СБУ)
НЕЛУЧАНИН до Штірліц Показати IP 4 Липня 2014 10:41
при ющенкові чутки, а сьогодні є реальні факти, по яких проводиться розслідування
Штірліц Показати IP 4 Липня 2014 00:36
А від Стрєлкова вже 2 місяці втікають тисячі "сепаратистів-троцькістів", і все ніяк не втечуть) Перестаньте дивитись ТСН)) ввімкніть мозок і почитайте книжку. Хоча б Шевченка.
Пісєц Показати IP 4 Липня 2014 00:50
Ця утка пішла з ВКонтаке де ніби стрєлок виклав своє повідомлення, а ЗМдІ її вже перекатали одна поперед другої. Він викладає свої повідомлення лише на свому сайті який дуже легко знайти в інтернеті, так само як і повідомлення про те що тільки на цьому сайті. Вірте далі!
Піпєць до Пісєц Показати IP 4 Липня 2014 08:59
Угумс, троляко, пиши ще, потіш нас
НЕЛУЧАНИН до Пісєц Показати IP 4 Липня 2014 10:44
груз 200, заградотряди зі сторони парашки, сепарати, які здаються - це все, по-твоєму, утки ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus