USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Легендарний дисидент назвав Порошенка головним корупціонером та мафіозі

18 Березня 2019 15:21
Колишній народний депутат, легендарний дисидент та Герой України Степан Хмара назвав чинного президента України Петра Порошенка головним корупціонером. Також він завив про те, що необхідно після президентських виборів в Україні взяти під контроль великі транспортні вузли, аби Порошенко після поразки на виборах не зміг втекти з країни.

Про це Степан Хмара розповів 16 березня, виступаючи на акції протесту в Києві. Відео виступу оприлюднили на сторінці «АнтіПор» у Фейсбук.

«Порошенко, цей мерзотник, створив таку мафіозну систему, яка вбиває Україну. Він - головний грабіжник, він - джерело мафії, він - корупція.

У нас залишилося два тижні до президентських виборів. До Порошенко у мене питань немає. У мене є питання до українського суспільства. До обманутих, куплених, які не здатні думати і які хочуть прийти і проголосувати за Порошенка.

Так ось, у того, хто куплений і хоче голосувати за Порошенка, нехай у нього всохне та рука, якою він збирається кинути бюлетень в урну», - наголосив Степан Хмара.

Також він додав, що після 31 березня потрібно взяти під контроль аеропорти, вокзали, бо після того, як Порошенко піде з поста, він захоче втекти. А його, на переконання Хмари, необхідно обов'язково судити.
Нагадаємо, 16 березня в Києві тисячі осіб взяли участь в акції, організованій партією «Національний корпус» під назвою «#СвинарчуківПорошенка – за ґрати!».

Активісти вимагали взяти під варту та арештувати рахунки і майно колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, інших учасників схеми розкрадань в ОПК – його сина Ігоря Гладковського, осіб, які фігурували у розслідуванні Bihus.Info, – Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництво ДК «Укроборонпром», а також директорів усіх державних підприємств, які були учасниками схеми. Також вони вимагали призначити усім винним у розкраданні оборонного бюджету максимальні строки позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 18 Березня 2019 16:52
Дідо щось меле, а де факти? Де кримінальні справи? Де вироки кінець кінців?!
скептик до 123 Показати IP 18 Березня 2019 17:43
є така приказка: плюй дурневі в очі, а він каже, що дощ падає. це про тебе
скептик Показати IP 18 Березня 2019 17:44
це вже давно не новина. просто більшість ходить з язиком між булками і боїться писок відкрити
до 123 Показати IP 19 Березня 2019 06:03
Ви запитуєте де кримінальні справи на президента?Ви справді вірити що вони кумом-генеральним прокурором можуть бути відкриті ))))))
додо Показати IP 4 Жовтня 2023 10:30
До 123,ти бовдур,уже 120 справ на Пороха відкрили.І по свіх справах виправдали.Ти би краще до захисту України готувався замість того,щоби на Пороха гадити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus