USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Відпочинок на Світязі подорожчає. ВІДЕО

3 Травня 2011 11:23
У зв’язку із підняттям цін на енергоносії влітку 2011-го подорожчають і путівки на Шацькі озера, що на Волині.
«На транспорт, на електроенергію ціни пішли, і ну не буде воно на місці – це 100%, – коментує начальник будинкоуправління баз урочища «Гряда» Іван Коваль. – Я думаю, десь у межах 30% ціни можуть піти.... Якщо раніше на якійсь там базі, де самі прості умови, було гривень 50, то тепер гривень 60-70 може бути». Про це повідомляє Телеканал новин 24.
Господарі ж приватного сектора кажуть, що ціни не підійматимуть: часи не легкі, тож за клієнта боротимуться.
«Я думаю, що наплив відпочивальників цього року буде менший у зв’язку з кризою...Мені здається, що ціни залишаться ті самі, що й були торік. Не думаю, що піднімуть вище, ну хіба що на 5 гривень десь у когось, не більше... У середньому 40-45 до 50 гривень за місце», – каже Людмила Цвид.
Скільки цього сезону туристів віддадуть перевагу відпочинку на Волині, прогнозувати не береться ніхто. Великою мірою це залежить від погоди і наявної інфраструктури, тож влада теж думає, як заохотити туристи.
«Сьогодні ми маємо кінний клуб, – розповів перший заступник голови Шацької райдержадміністрації Віктор Плейтух. – Сьогодні є велосипедні екскурсії, екскурсії на байдарках, автобусні екскурсії не тільки по району, але й у визначні місця Волинської області, які надають наші місцеві підприємці».
Оскільки Шацькі озера – це зона національного природного парку, в’їзд для відпочивальників на територію буде платний – 10 гривень з автомобіля і ще гривня з людини.
«Від збору будуть звільнятися діти до 16 років, інваліди, ветерани, учасники бойових дій, чорнобильці...Гроші спрямовуються для благоустрою території, те ж саме прибирання сміття», – запевнив перший заступник директора Шацького природного парку Ігор Сидорук.
І ще одне нововведення. Цього року, задля зручності відпочивальників тут запровадять службу яка допомагатиме туристам влаштуватися відповідно до їх фінансових можливостей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Exaboto Показати IP 3 Травня 2011 13:56
Світязь вже так засрали і засцяли, що особисто я там був минулого року востаннє. Відпочиваючи на тубазі зайдіть в туалет і подивіться скільки людей ходить туди по нужді. Так що всім бажаючим відвідати, це колись чудове місце, бажаю приємного купання :)
вітьок Показати IP 3 Травня 2011 14:02
треба переходити на озеро ЛЮБЯЗЬ там и чисто и рибалка супер
SysR до вітьок Показати IP 3 Травня 2011 20:55
Світязь засрали, давайте ще Любязь засрем.
Хведя Показати IP 3 Травня 2011 19:15
І кому туди хочеться пертися? Полішуки обнагліли, ціни вище столичних.
D Показати IP 3 Травня 2011 19:16
Давно вже не їздимо ні на Світязь, ні у Крим. Сервіс на рівні плінтуса, а ціни високі. Краще вже у Турцію чи Єгипет поїхати відпочити.
лучанин Показати IP 3 Травня 2011 19:46
повністю згоден.озеро засрали страшно.
Max Freeman Показати IP 3 Травня 2011 20:35
Если мне не изменяет память, Свитязь стал дороже Крыма в некоторых аспектах...
Exaboto Показати IP 3 Травня 2011 22:17
P.S. гарно гуляють мабуть журналюги. Новин за останні три дні огого :)
До влади Показати IP 4 Травня 2011 12:29
Після таких коментів, обласна влада вже мусить не те щоб щось робити, а хоча б замислитись. Корупційно сімейний клан керівників району не взмозі сучасно думати а тим більше діяти. Дуже прикро та сумно!
Ростислав Показати IP 4 Травня 2011 21:01
Шацькі поліщуки сарайчиків понабудовували і хочуть дерти дурні гроші з лохів. Пройшли ті часи. Дурних немає. Ми з сім"єю і всі наші друзі вже з 10 років тільки за кордоном відпочиваємо бо відпочинок в Шацьку і взагалі в Україні нам не по кишені. Дороге це задоволення - в Україні відпочивати :))...
поліщучка Показати IP 23 Липня 2011 22:25
гарне озеро,гарна природа,а туристи недбайливо ставляться до цьогою.Тож їдьте за кордон і загаджуйте природу там.А Світязь нехай буде чистішим для майбутніх поколінь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus