USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відсьогодні бізнес можна зареєструвати за 24 години

19 Жовтня 2015 09:54
Сьогодні, 19 жовтня, о восьмій ранку в Україні запустили спрощену систему реєстрації бізнесу до 24 годин.

"Цей день настав! З цієї хвилини, щоб зареєструвати бізнес в Україні, не треба чекати до завтра - все можна зробити сьогодні", - ідеться в повідомленні на сторінці "Урядовий портал" у Фейсбуці.

Під час реєстрації бізнесу дані підприємця автоматично вноситимуть до баз Пенсійного фонду, Державної фіскальної служби і Держстату.

Зазначимо, що Міністерство юстиції запустило систему автоматичної реєстрації підприємців у Пенсійному фонді та Державній службі статистики ще 7 жовтня.

Система передбачає автоматичний обмін інформацією між цими органами в онлайн-режимі. Підприємцям при цьому не доведеться взаємодіяти безпосередньо з жодним із цих органів, а бюрократичні процеси відбуватимуться онлайн. Тепер же до системи приєдналася і фіскальна служба.

Цей день настав! З цієї хвилини, щоб зареєструвати бізнес в Україні, не треба чекати завтра - все можна зробити сьогодні.

Posted by Урядовий портал on 18 октября 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus