USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Відсьогодні на кордоні України працюють лише 19 пунктів пропуску. Перелік

7 Квітня 2020 08:14
Кабінет міністрів посилив обмеження на кордоні у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Як уточнив заступник директора департаменту – начальник управління організації прикордонного контролю адміністрації ДПС генерал-майор Юрій Лисюк, з 00:00 7 квітня залишаються відкритими 19 пунктів пропуску для автомобільного сполучення.

Пішохідне сполучення повністю зупинено.

На кордоні з Польщею будуть працювати пункти пропуску Краковець у Львівській області та Ягодин у Волинській області.

На кордоні зі Словаччиною – КПП Ужгород у Закарпатській області, на кордоні з Угорщиною – Тиса в Закарпатській області, на кордоні з Румунією – Дякове в Закарпатській області та Порубне в Чернівецькій області.

На кордоні з Молдовою – Паланка-Маяки-Удобне, Старокозаче, Рені в Одеській області і Могилів-Подільський на Вінниччині;

На кордоні з РФ – Гоптівка в Харківській області; Юнаківка, Бачівськ у Сумській області; Сеньківка в Чернігівській області та Мілове в Луганській області.

На кордоні з Білоруссю – Сеньківка, Нові Яриловичі, Славутич у Чернігівській області, Виступовичі в Житомирській області та Доманове у Волинській області.

Нагадаємо, 16 березня Україна закрила кордон для в’їзду іноземців, 17 березня були закриті пункти пропуску через держкордон для міжнародного регулярного пасажирського сполучення.

Із 28 березня були припинені пасажирські перевезення через кордон. При цьому в країну можна було потрапити пішки або автомобілем.

Станом на ранок 6 квітня в Україні зафіксували 1319 випадків коронавірусу, з низ 38 закінчилися смертю і 28 – одужанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus