USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Відсьогодні всі українці зможуть оформити ID-паспорти

1 Листопада 2016 12:49
Оформити ID-паспорти замість паперових документів зможуть українці вже з 1 листопада.

Відповідне розпорядження ухвалив Кабінет міністрів №745.

«З 1 листопада 2016 року із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру вводиться оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обмін паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм, зразок бланка якого затверджений цією постановою», - уточнюється в документі.

При цьому зазначається, що прийом документів для оформлення паспорта громадянам України, у яких немає безконтактного електронного носія, припиняється з 1 листопада поточного року.

Нагадаємо, з 1 жовтня набув чинності закон України №1474-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, спрямованих на лібералізацію Європейським Союзом візового режиму для України", який забезпечує перехід на біометричні паспорти.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, видавати нові паспорти громадянина України у вигляді пластикових карток луцький Центр надання адміністративних послуг планує вже з 1 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іван Показати IP 1 Листопада 2016 13:15
невже такі усім? І мешканцям тимчасово окупованих територій теж ?
Бодя Показати IP 1 Листопада 2016 15:39
"Оформити ID-паспорти замість паперових документів зможуть українці вже з 1 листопада. При цьому зазначається, що прийом документів для оформлення паспорта громадянам України, у яких немає безконтактного електронного носія, припиняється з 1 листопада поточного року." --- це як розуміти?? могли б отримати але не можуть?
для людей Показати IP 1 Листопада 2016 18:15
з нового року закордонний паспорт кажуть, що буде біля 3 тис. грн.
111 Показати IP 2 Листопада 2016 14:57
Вы с этим паспортом попробуйте съездить в Беларусь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus