USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Відтепер українцям видаватимуть лише біометричні закордонні паспорти

25 Листопада 2016 12:39
З 24-го листопада в Україні виготовлятимуть і оформлюватимуть лише закордонні паспорти із електронним носієм. Видачу документів для виїзду за кордон старого зразка припинили.

«Виготовлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон без біометричних даних (без електронного носія) вже не здійснюється. Тепер оформлятимуться і виготовлятимуться лише паспорти громадянина України для виїзду за кордон із безконтактним електронним носієм», – повідомляють на офіційній сторінці Головного управління ДМС у Львівській області.

Нагадаємо, з 1 листопада, громадяни України можуть отримати ID-карту, яка замінить внутрішній паспорт, що не містить безконтактного електронного носія, у центрах надання адміністративних послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
нелучанин Показати IP 25 Листопада 2016 18:14
це порушення прав людини. повинно бути право вибору.
петя до нелучанин Показати IP 25 Листопада 2016 22:17
В тебе є право вибору - або робиш паспорт і їдеш за кордон, або не робиш і хлебчеш самогон за хлівом і занюхуєш онучами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus