USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Відзавтра розпочинається реєстрація для участі в ЗНО

31 Січня 2016 13:56
Цього року реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться 1 лютого і триватиме до 4 березня.

Ті, хто 2016-го закінчують загальноосвітні навчальні заклади, створюючи реєстраційну картку, мають вказати назви предметів (українська мова, математика або історія України), із яких результати ЗНО їм будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію.

Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція Національної телекомпанії.

«Випускник може пройти ЗНО і з математики, і з історії України, проте оцінку за ДПА буде зараховано лише з одного предмета», - розповідає заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Ольга Янушевич.

Усього майбутні абітурієнти можуть вибрати 4 предмети для проходження ЗНО. Обов’язковим є тестування з української мови, а також математики, або історії України.

Для вступу до вищого навчального закладу вони подають сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання лише 2016 року.

Нагадаємо, 30 січня — був останній день реєстрації на пробне ЗНО і внесення змін у базу даних. Вартість проходження одного тесту – 111 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus