USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як лучани можуть змінити своє місто, - «Новий Луцьк»

6 Серпня 2015 12:07
Лучани можуть змінити своє місто на краще. Кожен мешканець Луцька повинен знати, що його ініціатива - важлива і її готові підтримати. Про те, як, діючи спільно з меценатами, можна змінити місто, йдеться у відеоролику про газету «Новий Луцьк».

«Над чудовими краєвидами Луцька, пролітає газета «Новий Луцьк», вона потрапляє до рук різним людям, і кожен з них отримує корисну та цікаву інформацію для себе», - йдеться у сюжеті.

Видання інформує лучан про реалізовані проекти спрямовані на розвиток міста, розповідає про підтримку ініціатив, про надання допомоги соціально незахищеним лучанам та запрошує усіх небайдужих до співпраці, аби зробити Луцьк містом, у якому хочеться жити.

Один екземпляр газети дістався Ользі Філюк, молодій талановитій студентці. Дівчина прочитала у «Новому Луцьку», що Фонд підтримує молодіжні ініціативи, після цього звернулася з проектом щодо розмалювання стін у дитячих лікарняних палатах.

З її ініціативи та за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» першу таку палату розмалювали у липні.

Спортсмен, який біжить у парку імені Лесі Українки, отримавши газету читає про проект щодо облаштування майданчиків для занять спортом «Street workout», які можна облаштувати спільними зусиллями ініціативної команди та Фонду.

Жіночка, якій дали газету волонтери, дізналась про надання адресної допомоги. Звернулась у Фонд та отримала соціальну картку на придбання медикаментів.

Варто зауважити, що газета «Новий Луцьк» розповсюджується безплатно та спрямована на те, аби кожен лучанин розумів, що може звернутись у Фонд з будь-яким питанням, пропозицією чи проблемою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ас Показати IP 6 Серпня 2015 12:36
перестаньте продавали алкоголь i зменшiть населения тодi i получите покращення
Кіра Показати IP 6 Серпня 2015 13:53
Цікава газета тим, що з неї можна зробити літачок! )))
Ірка Показати IP 6 Серпня 2015 14:00
Дуже професійний ролик! Аж не віриться, що знято в Луцьку!!!!
Таня Показати IP 6 Серпня 2015 14:30
Відео дійсно супер і проект теж. Так тримати!!!
Лучанка Показати IP 6 Серпня 2015 15:11
Позитивне відео.зняте з любов ю!!!
Ігор Показати IP 6 Серпня 2015 16:03
Як мала в лікарні - аж мурашки по тілу...
лучанка Показати IP 6 Серпня 2015 21:44
молодці!З таким настроєм як зроблене відео хочеться жити в Луцьку і вирити ,що Палиця дійсно робить багато для міста.
Богдан Показати IP 7 Серпня 2015 19:52
Скільки можна Палиця, Палиця!!! Що ви можете зробити для Луцька??? Обговорюєте якість виконнання ролика, здається самі себе переконуєте в його потрібності, що він змінить?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus