USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волонтери «Серця патріота» повезли у зону АТО солодощі, зимові речі

20 Грудня 2016 19:58
Активісти відвідають різні військові підрозділи 14-ої бригади у Луганській області та школу-інтернат у Сєвєродонецьку. Також волонтери доставлять 12 адресних посилок для дітей із малозабезпечених сімей та сімей бійців АТО, які загинули або були поранені у ході бойових дій на Сході, - повідомляє прес-служба УКРОПу.

Керівник центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради (фракція «УКРОП») Сергій Балицький розповів, що бійці завжди дуже чекають волонтерів, телефонують і перепитують за ту чи іншу посилку.

«Ми мали відправитись ще три дні тому, але виникли технічні проблеми. Хлопці, до яких їдемо, вже кілька разів дзвонили. Бійці найбільше потребують саме душевного тепла, тому ми завжди веземо дитячі малюнки, національну символіку. Цього разу це волинські прапори», - каже Сергій.

Серед вантажу важливі для зимового періоду речі – генератори, флісові кофти, рукавиці, продукти для зміцнення імунної системи (імбир, лимони, мандарини). Також волонтери везуть запчастини, інструменти, лопати, пили, продукти харчування, канцелярію та солодощі для дітей.

Бездоріжжя у зоні бойових дій швидко приводить транспорт у поганий стан. Тому завжди є потреба у запчастинах та гумі. Цього разу із закупівлею шин для джипу допомогли депутати Волинської обласної ради від фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». ЇЇ голова Вячеслав Рубльов зауважив, що члени фракцій «УКРОП» різних рівнів рад постійно надають матеріальну допомогу волонтерам під час збору вантажу.

«Ми закупили саме гуму, оскільки це було замовлення матері одного із військовослужбовців. Жінка звернулась до нас із проханням допомогти. Депутати надали спонсорську допомогу, а Сергій Балицький придбав необхідні шини», – розповів Вячеслав Рубльов.

Також благодійну допомогу надала українсько-німецька організація «Серце для України», яка співпрацює із волонтерським центром вже більше року. Керівник організації, голова Луцького районного осередку партії «УКРОП» Ігор Климчук зазначив, що для військових вони підготували 20 кілограмів чаю, теплий одяг, продукти. Цей вантаж зібрали німці українського походження, які проживають у місті Ганновер.

Зі слів волонтерів, цього разу вантаж допомагали збирати підприємці Руслан Вайман, Володимир Гвоздик, Ігор Чернецький, Володимир Марчевський, ПАТ «Теремно Хліб», кафе «Фарт», ТОВ «МаневичіАгроБуд», ДНЗ № 35, №10, ЗОШ № 11, № 7 та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
воно Показати IP 20 Грудня 2016 21:08
тепер уже не цікаво те волондьорство
Лучанин Показати IP 20 Грудня 2016 23:06
Молодці що допомагаєте нашим солдатам,нашим захисникам нашої України!Вже всім давно відомо що наша армія тримається на волонтерах-це самі солдати на фронті кажуть!Дякуємо "СЕРЦЮ ПАТРІОТА" за підтримку нашим героям, які захищають нашу землю від ворогів!
123 Показати IP 21 Грудня 2016 09:04
Шкода тільки, що значна частка депутатів різних рад на волонтерстві в*їхали у владу... Зінкевич і його сотовариш Льоха (брат п*яного хама за кермом на джипі), люди , які є на даних фото, низка депутатів Луцької міської ради. І, якщо Балицький продовжує почату справу, то Володимир-Волинські "волонтери" (Костік і Льоха) погрязли у скандалах та самопіарі. А взагалі, без волонтерського руху, їх допомоги на передовій важко.
До 123 Показати IP 21 Грудня 2016 10:44
За Зінкевича не знаю ,а Панасюк зробив вклад на міліони по техніці по озброєнню по побуту.по жилетам жилетам на даному етапі його вклад ніхто не перевершив.Ото вїхав він всього -навсього депутат обласної ради не народний як деякі гузі і не як *укроп* і *самонеміч*

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus