USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волонтери «Серця патріота» вирушили на схід

26 Лютого 2016 13:15
Їжа, одяг, взуття, техніка, ліхтарі, приціл для гвинтівки, бінокль, шини для автомобілів – усе це й багато іншого зібрали волиняни з двору по нитці, аби передати на передову воїнам АТО. Волонтери наголошують, що для того, аби перемогти агресора, – необхідно усім докладати максимум зусиль.

Черговий виїзд з Луцька в зону АТО волонтерів центру «Серце патріота» відбулася сьогодні, 26-го лютого.

Під час цієї поїздки активісти відвідають 14 танкову бригаду (Єлизаветово), 72 бригаду (Новотроїцьке), 93 (Карлівка), 24-ий окремий штурмовий батальйон та батальйон у Авдіївці.

Везтиме цього разу вантаж Сергій Добродомов, який дякує небайдужим людям за підтримку.

Загрузив буса завтра вирушаю на схід, ВІД ВОЛОНТЕРСКОГО ЦЕНТРА СЕРЦЕ ПАТРІОТА ДЯКУЮ ВСІМ ЗАДОПОМОГУ, ТАНЯ ДОЛЖКО; ОЛЯ ВО...

Опубліковано Дедом Волинем 25 лютого 2016 р.
Зауважимо, що на передодні виїзду поламалася машина волонтерів, втім, оперативно відгукнулися з допомогою УКРОПівці.
«Волинський УКРОП вже давно працює із волонтерським центром «Серце патріота», зокрема, один із керівників цього центру Сергій Балицький є депутатом Луцької міської ради. Допомога не передову систематично відправляється. Цього разу волинський УКРОП відремонтував автомобіль, дав кошти на пальне, закупив інструменти для ремонтників та гуму для автомобілів, які пересуваються на сході.

Я вважаю, що потрібно постійно продовжувати добру справу, бо там наші люди і вони потребують підтримки, щоб моральний дух був міцним. На жаль, ми бачимо, що підтримка держава низька. Тому на волонтерах усе й тримається», - розповідає голова депутатської фракції «УКРОП» в Луцькій міської раді Ігор Поліщук.
Значну частину допомоги змогли зібрати у Ківерцях. Зокрема, активно долучився до цього голова спілки Ківерцівської районної організації «Спілка учасників АТО та волонтерів» Артур Завальний.
«Ми надаємо допомогу бійцям 14 ОМБ. Щодо ситуації на передовій, торік вона була гіршою, зараз стан справ не критичний, втім, війна продовжується, Україна воює із зовнішній агресором, тому потрібно докласти максимум зусиль, аби встановити мир на нашій землі», - наголошує громадський активіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Влад Показати IP 26 Лютого 2016 14:44
От ви піклуєтесь про солдатів, допомагаєте їм. Діло благородне і потрібне. Але про вас на державному рівні ніхто навіть не чув і не бачив, пройде рік-другий про вас взагалі ніхто не дізнається хто ви звідки і чим займались. Краще піклуйтесь про свої сім"ї, тих про кого дійсно потрібно дбати і потребують вашої любові і уваги.
Бецик Показати IP 26 Лютого 2016 15:23
А де та смішна мала, що з Дідом їздить? Згубили на сході?)))
анонім Показати IP 26 Лютого 2016 21:41
Правду кажете, про сімї які вдома нема коли думати, кому потрібні жінкі і діти якщо там війна, головне те шо називається гордо волонтер. А в кого просити допомоги коли того волонтера вдома нема і жити нема за шо? Підкажіть може хто знає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus