USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь в період АТО: ні блокпостів, ні даішників

1 Червня 2014 17:51
Революція Гідності та призначення на посаду начальника УДАІ УМВСУ у Волинській області полковника міліції не принесли значного покращення в роботі цього спецпідрозділу органів внутрішніх справ. Таку думку висловив Роман Устимчук у свіїй статті для «Волинської газети».

Широко розрекламовані починання так само швидко завершуються, як і починаються. Наприклад, кільки тижнів тому виконувач обов'язків Президента України Олександр Турчинов розпорядився, щоб на кордонах кожної з областей було облаштовано стаціонарні блокпости.

Волинська міліція хутко виконала цю вказівку, але навіть на найголовнішій магістралі – трасі Луцьк-Рівне – цуманське перехрестя зуміли обладнати лише тимчасовими пластмасовими конструкціями, де спочатку чергували наряд ДАІ і представники громадськості. Але вже 31 травня від блокпоста й сліду не залишилося, хоча напруження в зоні проведення антитерористичної операції триває, а провокатори та бойовики прагнуть охопити нестабільністю все більшу кількість областей держави…

Можливо, міліціонерів тут немає тому, що вони вже взагалі в дефіциті?

На це наштовхує ще одна новина: міністр МВС України по квоті «Батьківщини» Арсен Аваков на своїй персональній сторінці в одній із соціальних мереж повідомив: 13 волинських працівників ДАІ, які відмовилися їхати в відрядження у східні регіони України, звільнені зі служби.

Зрештою, можливо, мова й не головне, проте катастрофічне падіння рівня патріотизму волинських даішників сталося невдовзі після того, як їм призначили начальника не згідно з результатами громадських слухань, а через черговий «квотний принцип»…

На фото автора: чому на звичайному мосту біля Горохова під час ремонту дорожнього покриття бетонні блоки можуть ставити, а на уманському перехресті на магістралі Луцьк-Київ – ні?

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
турчинов Показати IP 1 Червня 2014 18:30
Ви мене не так зрозуміли. Оскільки вся країна сидить без роботи - у нас просто нічого робити, усе пороблено - я дав вказівку поставити блок-пости не тільки на кордонах областей, а й районів, міст, на окраїнах сіл, на кожній вулиці і біля кожного будинку. Як бачу, вказівку майже ніхто не виконав. Стережіться, вживу заходів.
Дончанин до турчинов Показати IP 1 Червня 2014 18:39
Ну, извини меня дружище. Вам действительно уже пора ставить блокпосты, там, где ты указал. Ведь, как писалось сегодня на этом сайте, по области шоркаются боевики, точнее говоря, террористы. Причем, не только шоркаются, но и стреляют.
Андрій до турчинов Показати IP 2 Червня 2014 08:53
До одних з роками приходить розум,до інших, тільки роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus