USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Волинь готується до Євро

7 Травня 2012 14:47
На Волині розпочав працювати сайт «Волинь. Євро-2012», який не лише детально інформує про регіон, але й містить номери телефонів екстрених служб та Правила дорожнього руху.
Про це під час оперативки розповів голова ОДА Борис Клімчук.
Про це йшлося 7 травня під час оперативної наради в облдержадміністрації.
Зі слів Бориса Клімчука, Волинь, хоч і не приймає матчі чемпіонату, але виконуватиме «фільтруючу і пропускаючу функції».
«Від наших скромних волинських зусиль теж багато чого залежить. Настрій людей, які будуть їхати, - точно. Бо театр з вішалки починається, а це все діло ‒ з кордону», ‒ зауважив губернатор.
Як пояснив головний спеціаліст відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення ОДА Сергій Свінцицький, веб-сайт «Волинь. Євро-2012» створено, аби розповісти гостям України про регіон.
«Сайт побудований з використанням технології служб Google Maps. Тобто, наглядна карта з різними об’єктами», ‒ розказав фахівець.
З веб-сторінки можна дізнатися про об’єкти інфраструктури, культури, відпочинку, історичні пам’ятки краю.
«Інформацію для сайту надали профільні управління. Сайт можна читати чотирма мовами: українською, російською, англійською та польською. Адреса сайту: www.euro2012.volyn.ua», ‒ відзначив чиновник.
Як стверджує фахівець, опісля проведення футбольного чемпіонату сайт перепрофілюють у туристичний довідник.
Натомість Клімчук поцікавився, чи попереджає сайт про можливі небезпеки, які очікуватимуть на туристів. Свінцицький відповів, що для цього створено окремий розділ, у якому міститься інформація про Правила дорожнього руху та перераховано телефони екстрених служб.
«Я думаю, що наші поліціянти до Євро-2012 відпрацюють наші болючі питання, починаючи від загорілих дівчат на обочині, закінчуючи сервісом», ‒ висловився Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ABC Показати IP 7 Травня 2012 15:11
Цікаво скільки грошиків відмили на цьому недосайті? Подивився "об’єкти історико-культурної спадщини" - координати об'єктів не відповідають дійсності. Карти Гугл не мають достатнього покриття міст області, окрім Луцька. Можна було б хоч взяти карту Візікома чи OpenStreetMap
D Показати IP 7 Травня 2012 17:00
http://euro2012.volyn.ua/administrator/ Жумла.. Капець..
Лучанин Показати IP 7 Травня 2012 22:33
Запрошую поржати. Зайшов Об'єкти Інфраструктури - Готелі. http://www.euro2012.volyn.ua/index.php/ua/obiekty-infrastruktury/hoteli-ta-moteli Знизу - прокласти шлях. Виходить що іноземцям пропонують їздити від готелю до готелю. Побільше таких сайтів і цю вітчизняну війну ми теж виграємо, навіть без Сусаніна.
Іван Козолуп Показати IP 7 Травня 2012 22:51
Переглянув сайт. Дизайн - відстій. Такий студент за 300 грн за вечір забадяжить. Все крутиться навколо комерційних гуглівських мап, де є можливість безкоштовно додавати точки з описом. Одразу видно, що робили люди для галочки за зарплату звичайного чинуша. Назви деяких місць не відповідають справжнім територіальним об'єктам. Але як для буряко-картопляного регіону - може бути, Євро 2012 не тут проходить.
Спеціально для "умніків" Показати IP 7 Травня 2012 23:06
А позакривали би ви свої ро.... даруйте, рученята від клав поприбирали б. Зробіть краще, а тоді критикуйте. Гроші відмили..... Бридко читати! Робилося все силами відділу, без копійки грошей з бюджету, так декому з вас зрозуміліше та легше? Чи валокординчику прийняти таки треба, а то плющить? Джумла... капець.... мало сайтів на джумлі? Чи УМИЩЕ так пре що аби гавкнути - а то лусне?
А про джумлу запрошую почитати... Показати IP 7 Травня 2012 23:15
http://joomla-ua.org/news/portal/1689-joomla-zavantazheno-ponad-30-miloniv-raz З тим же успіхом можна написати "сервер на Linux/BSD. Капець"
GTR Показати IP 8 Травня 2012 08:56
Сірьожа, не кіпішуй! Всьо буде ок :)
+ Показати IP 8 Травня 2012 10:12
Зробіть щось самі, а тоді бакланьте інших.
@ Показати IP 10 Травня 2012 17:11
Свинюки! Сайт робився для суспільного блага, а ви в душу людині наплювали. Сірьожа, твори і не переживай!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus