USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь стала лідером в електронному урядуванні. ФОТО

4 Листопада 2013 12:36
Нагороду за перемогу в національному конкурсі «Впровадження проектів у сфері електронного урядування» вручили заступнику голови Волинської облдержадміністрації Станіславу Ющику.

Диплом переможця національного конкурсу «Впровадження проектів у сфері електронного урядування» в номінації «Електронні сервіси» за проект впровадження веб-сайту «Адмінпослуги органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Волинської області» вручив йому голова облдержадміністрації Борис Клімчук.



Під час оперативної наради, що відбулася 4 листопада, губернатор зазначив, що нині в системі електронного урядування працюють 1200 осіб. Серед них – усі голови сільських та селищних рад, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

«Для багатьох це сюрприз в Україні – маленька Волинь лідер в цій царині, але нам сам Бог велів, це наш ресурс - люди знаючі, вміючі, достойні. Це головний ресурс сонячної Волині та неньки-України», - зазначив Борис Клімчук.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мелкософт Показати IP 4 Листопада 2013 16:20
А значок Internet Explorer там для чого??? Туповатий браузер + лідер = несумісно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus