USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньгаз» одягнув бійців АТО на 100 тисяч

10 Вересня 2014 18:18
Публічне акціонерне товариство «Волиньгаз» окрім адресної допомоги своїм мобілізованим працівникам (а їх 15), вирішило допомогти армії більш комплексно. На зборах колектив вирішив відмовитися від свого одноденного заробітку на рахунок наших бійців. Про це повідомляє «Вісник+К».

До зібраних 70 тисяч долучився зі своїм вкладом у 30 тисяч гривень і профспілковий комітет «Волиньгазу». Кругленьку суму витратили на амуніцію для солдатів.

Як повідомив боєць батальйону «Айдар» (позивний Самурай) Сергій Мовшук, було придбано на 120-130 осіб осінній камуфляж та спідню утеплену білизну, тактичні рукавиці, добротні берці. Кевларових касок закупили на дві тисячі євро. Взагалі, всю амуніцію замовляли з-за кордону - бійці кажуть, що вона натуральна, без синтетичних домішок і при горінні «не плавиться, як деякі сучасні».

Подарунок від «Волиньгазу» днями поїде у місто Щастя, що біля Луганська, у батальйон «Айдар» та до 80-ї аеромобільної бригади Збройних сил України, де служать багато наших волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus