USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньгаз» святкує 50-річчя

15 Грудня 2012 12:16
Урочисті збори з нагоди ювілею ПАТ «Волиньгаз» відбулися обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Голова правління підприємства Мирослав Коротя у виступі розповів про діяльність підприємства, висококваліфіковані кадри, які там працюють, подякував працівникам за відповідальне ставлення до професійних обов’язків і вручив Почесні грамоти Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Почесні грамоти також вручили голова обласної ради Володимир Войтович та перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко.
Міський голова Микола Романюк у вітальному слові зазначив, що 50 років – це немало, це вже історія. За цей час змінилися покоління працівників, підприємство стало сучаснішим, оснащене за сучасними технологіями. А показником того, що там працюють висококваліфіковані кадри, є той факт, що на їхню роботу не скаржаться лучани.

Він побажав колективу підприємства щастя, здоров’я, щоб мрії збувалися і вручив Подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у вирішення питань газопостачання та газифікації, забезпечення надійної та безпечної експлуатації газових об’єктів, а також з нагоди 50-річчя ПАТ «Волиньгаз» Тетяні Волинець, інженеру-проектувальнику ПАТ «Волиньгаз», Руслану Нечипоруку, інженеру з комп’ютерних систем ПАТ «Волиньгаз». Подяку за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, старанне виконання службових обов’язків, а також з нагоди ювілею підприємства отримав Валерій Чарук, водій автотранспортних засобів ПАТ «Волиньгаз».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 15 Грудня 2012 13:14
Пора продати Волиньгаз приватному власнику, а то зробили притулок для алкоголіків та безробітних туніядців.
йован Показати IP 15 Грудня 2012 13:55
ваша обізнаність вражає - біля десяти років "Волиньгаз" у приватній власності.
сеня Показати IP 15 Грудня 2012 16:00
ф.к. волинь забули до себе .всеж такі волинська газмясочка
дідо Показати IP 15 Грудня 2012 16:51
Волиньгаз є державним підприємством з часткою 25 % у приватній власності. Тільки недавно держава заявила про продаж свого основного пакету.
бабо Показати IP 16 Грудня 2012 12:13
частка держави у волиньгазі становить 25%, а основновний вже з десяток років у приватних руках
Ірка-злючка- закарлючка))) Показати IP 17 Грудня 2012 13:00
А де фотозвіт???Дуже вже хочеться на Мирослава Івановича подивитись)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus