USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Волинян кличуть підтримати бійця 51-ої бригади у суді

18 Вересня 2015 11:26
Підпримати волинського Героя, якому оголосили про підозру, закликає волинський адвокат Василь Нагорний. Розгляд справи - 21 вересня у Володимирі-Волинському. Про це він написав в мережі.

Нагадаємо, через рік після подвигу волинському бійцеві оголосили про підозру. Волинянину Віктору Котику, нагородженому медаллю «За воїнську доблесть», 25 серпня вручили повідомлення про підозру. Військова прокуратура Луцького гарнізону звинувачує старшого солдата в самовільному полишенні військової частини після повернення на Волинь.

"Кримінальне провадження по «іловайському» бійцеві Віктору Котику, який побував в полоні та був нагороджений Міноборони відзнакою за доблесть, розпочинаємо розглядати у понеділок 21 вересня 2015 року", - йдеться у повідомленні Нагорного.

Місце розгляду: Володимир-Волинський міський суд.

Час: 9 година 30 хвилин

Стаття: частина 3 статті 407 КК України (сумнозвісне СЗЧ)

Статус: не винний!

"Хто хоче підтримати бійця - приїжджайте, кого з журналістів цікавить ця тема, зголошуйтесь, маю місця в машині. Нагадую друзям Віктора, що з собою в суді потрібно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, залізні нерви і… більше нічого, я вас дуже прошу", - каже правозахисник Василь Нагорний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus