USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Волинян просять допомогти врятувати дружину бійця АТО

17 Листопада 2016 08:00
Уклінно просять всіх небайдужих долучитись до спасіння дружини учасника АТО, матері неповнолітньої донечки, 37-річної Олени Мовчан (Тетерук).

Жінка потребує дороговартісного лікування, у неї – рак 3 степені з метастазами в печінці та легенях. Наразі лікарі завершили декілька важливих етапів лікування, проте для подальшої терапії потрібні чималі кошти.

Попереду – ще як мінімум 3 курси хіміотерапії, кожен з яких вартує більше 40 тисяч гривень. Відтак, всіх небайдужих волинян просять допомогти врятувати дружину українського захисника та матір неповнолітньої доньки.
Картка з діагнозом
Картка з діагнозом

Перерахувати кошти можна за наступними реквізитами:

ПриватБанк:
4149 4978 7036 7580 (Мовчан Олена Нилівна)

Ощадбанк:
МФО 303398
№ рахунку: 29090300667390
Особистий рахунок: 26250000016686 (Мовчан Олена Нилівна)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Dantshik Показати IP 14 Грудня 2016 20:08
Шалом! Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас! Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий! Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків! Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога, Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості! І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини! І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть! Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо! Радість в Господі, сила наша! Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. (Матф.5: 4) Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля! У Тебе всі часи і терміни! Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus