USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Організаторка луцької порностудії пішла до суду під конвоєм

9 Вересня 2014 13:43
Організаторка луцької порностудії Олена Дьоміна сьогодні, 9 вересня, таки потрапила на судове засідання під конвоєм. Однак слухання знову перенесли. Цього разу через хворобу її захисника - Валерія Таргонія. Про це повідомляє «Під прицілом».

Нагадаємо, що Луцький міськрайонний суд у липні через хворобу нирок звільнив Олену Дьоміну від відбування покарання на період лікування. Однак прокурор одразу подав апеляцію. На минуле судове засідання, яке відбулось 27 серпня, Олена Дьоміна не з’явилася, а її захисник подав клопотання про відкладення судового розгляду у зв’язку з тим, що підсудна перебуває на стаціонарному лікуванні у Луцькій міській клінічній лікарні.

Однак незабаром з’ясувалося, що на лікування Олена Дьоміна поступила лише за день до судового засідання, і за кілька днів після нього - виписалася з лікарні. Заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Володимир Шендибило з цього приводу зауважив, що «мабуть, лікування не було тривалим».

Вже за декілька днів після того з’ясувалося, що організаторку луцької порностудії, яка з 11 січня перебувала у розшуку, 2 вересня затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

І от на сьогоднішнє судове засідання Олену Дьоміну було доставлено під конвоєм. Однак слухання справи відклали. Щоправда, цього разу вже через хворобу її захисника, який подав відповідне клопотання про перенесення розгляду справи.

Нагадаємо, що у лютому 2010-го року в обласному центрі Волиніправоохоронці викрили порностудію. Знімали кіно «з полуничкою» в одній із луцьких квартир. Організатором дійства був громадянин Німеччини. Він працював спільно з лучанкою, директоркою модельного агентства «Гламур» тридцятишестирічною Оленою Дьоміною. Тоді ж стало відомо, як організатори порностудії легалізували бізнес.

Як пізніше з'ясувалося, ця жінка була причетна не лише до організації порностудії, а й до вербування дівчат до Республіки Польща, де їх використовували для створення пікантної продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Анонім Показати IP 9 Вересня 2014 14:03
За що судити- добре діло робили, несли людям радість.
я Показати IP 9 Вересня 2014 14:18
В країні війна, людей сотнями вбивають, ніхто за це не відповідає, а ви причепились до Дьоміної, думаю тих дівчат силою не тягнули. ВН займіться справами більш нагальними!!!
111 до я Показати IP 9 Вересня 2014 14:43
ви не праві, таких як вона давно потрібно сажати в тюрму, від аморальності все зло
Анонім до 111 Показати IP 9 Вересня 2014 16:05
порно не зло.....а зло війна... карати требе не її ...порно давно треба лігалізувати і держава отримувала прибуток від цієх індустрії...
OTAK OT до Анонім Показати IP 9 Вересня 2014 17:19
українських повій по світу і так забагато, ви ще в порно їх хочете бачити?
Анонім до OTAK OT Показати IP 9 Вересня 2014 17:39
Я по світу не маю часу їздити.....
Сергій до Анонім Показати IP 13 Листопада 2014 12:53
Да, відправляти на пільгову пенсію за вислугою років, давати молоко "за шкідливі умови праці" та повний медичний пакет соцстраху! )))))))))))))))))) Чи може, за таких пропозицій, ввести статю податків від доходів громадян, наприклад "Збір на підтримку порно" ))) Нагадало випуск Нашараша: "-Жахнимся, товарищи".... !!!! Мужики це у вас в голові все пое...лося!
222 до 111 Показати IP 9 Вересня 2014 16:10
Від зомбованих людей і недолугих політиків все зло!!!
666 до я Показати IP 9 Вересня 2014 14:43
можливо тоді всім порушувати закон?
лучанка Показати IP 9 Вересня 2014 15:43
видно Квятковському -судді першої інстанціії -так сподобалися її послуги,що аж виправдав!!!!!! добре,що в пркуратурі ще є люди,які думають не лише тим органом,що в штанах!!!!!!!
Анонім до лучанка Показати IP 9 Вересня 2014 16:10
Шо, заздрісно, що тебе не взяли?
Я до лучанка Показати IP 10 Вересня 2014 10:57
Квятковському банально подобаються гроші,а вони як відомо не пахнуть.
Я до 666 Показати IP 9 Вересня 2014 16:21
Дивлячись який закон і як порушувати. Кожна людина в нашій країні порушує якісь закони. А зло точно не від цієї аморальності, а від тих людей які голосують за 200грн.
666 до Я до 666 Показати IP 10 Вересня 2014 15:22
повністю з вами згідна, але люлей якіі тогрують іншими людьми треба ізольовувати
усім Показати IP 9 Вересня 2014 19:03
не акцентуйте увагу лише на порностудію. пані дьоміна звинувачується у вчиненні злочинів за трьома статтями, в тому числі за торгівлю людьми та легалізації коштів отриманих брудним шляхом.
луцьк Показати IP 10 Вересня 2014 08:53
Пані повинна сидіти в тюрмі. Звичайно, силою, як пишуть дівчат не тянули, але це діти, котрим в голову вбивали аморальні принципи виховання.
50 cent Показати IP 10 Вересня 2014 11:36
Гарне відео.... Сподіваюся, це курвисько відповість за все..... Адже на ній не тільки цей порно-скандал.... Повірте, вона стілької дівчат ламала через коліно і змушувала до усілякої розпусти..... Єдине, що насторожує -- так це те, що переносять розгляд... Бува не ля того, щоб грошей назбирати для більш поблажливого рішення СУДУ? P.S.: Ну, а де її спільниця Семенюк Діана?????
Оленка... Показати IP 10 Вересня 2014 11:45
Мені була 15 років... Пішла в агенство "Гламур"... Як і багато подруг мріяла про кар"єру моделі, мріяла про подіуми європейських країн.... Згодом, Дьоміна сказала, що я сподобалася одному заможному чоловіку.... Вона впродовж тривалого часу усіляко його розхваляла, декілька разів ми утрьох їздили на дискотекі.... Одного разу вона мене підпоїла і фактично підклала під цього ублюдка..... То скажіть, вона нормальна людина????
Я до Оленки Показати IP 10 Вересня 2014 12:50
Що ж ти Оленко, в 15 років соваєшся по дискотеках із заможними чоловіками, п"єш спиртне, а потім Дьоміна винна. Своя клепка в голові є?
День Показати IP 10 Вересня 2014 15:20
Отож, шановні тупоголові!!! По-перше - там взагалі була не порностудія, а студія еротичного звязку - це коли дівчата сидять перед камерами, до них через сайт пишуть всякі дядічки, дивляться, як ці дівчата себе гладять, торкаються і т.д., а за кожну хв перебування на сайті платяться гроші........По-друге - це приблизно можна порівняти з топлес танцями, тому що як такого статевого акту не відбувається взагалі!!! І взагалі, дівчата, які там були і робили ці речі знають прекрасно чим вони будуть займатись і роблять це достатньо гарно, бо заробітня платьня у них інколи за місяць може складати до 1500-2000$.......думаю, що за такі гроші в Луцьку погодиться багато дівчат, при тому знаючи, що відео транслюється на США тільки або Канаду чи окремі канали в Європі, де її ніхто не бачитиме з знайомих............Тож давайте не влаштовуйте із себе пуритан і оберігачів моралі!!! Бухати перестаньте, недопалок у смітник викиньте, культуру поведінки підніміть і тоді може шось буде добре........і Доречі таких студій у Луцьку достатньо, Дьоміна просто мабуть комусь перейшла дорогу, і її просто прибрали, але скоріш всього дадуть умовно, це можна так собі сказати буде ситуація - полякаю, щоб на наступний раз бажання не було. І перестаньте проявляти ляканість словом ПОРНО!!! У всьому світі це нормально!!! Що поганого в сексі?? Та ба навіть у ПОРНО???? Чим меньше ви розмовляєте про це з дітьми, тим більше "зальотів", немає культури сексуального життя.........і часом навчитись багатьом речам у ліжку, позам і т.д. дозволяє лише порно - бо потрапляють такі колоди в ліжку, що не можна зрозуміти чи вони хочуть сексу чи вони справді колоди..........
666 до День Показати IP 10 Вересня 2014 15:26
А за тогрівлю людьми її також треба "погладити", і непотрібно нікого ображати,бачу вас багато навчили . Краще підіть в церкву і помолітся
Культура сексуальног до День Показати IP 10 Вересня 2014 18:30
Сидіти і "ганяти лисого" на тупоголову поліщучку -- це, звичайно, культура сексуального життя)))) Ну, ніхто ж не каже, що це курвисько треба розстріляти... Нехай отримує, що передбачено нинішнім Кримінальним Кодексом, а це десь в районівід 5 до 8... Ну, Шпига очолюючи у свій час відомство в структурі МВС вів цю справу і довів її, скоріш за все до СБУ.... і те, що нині справа набрала нових обертів -- теж, певно, його заслуга.... Зрозумійте, ставити питання в площині -- "А що поганого робили дівчата?" ... мовляв... "... вони просто себе гладили на камеру....і заробляли гроші..." це свідчення того -- які убогі українці... Прийдуть кацапські окупанти Дьоміна зі своєю свитою будуть їм мінєти строчити --- це тоді як, трактувати --- дівчата в умовах окупації намагалися зберегти своє життя?!??!!
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 10 Вересня 2014 15:29
Дёмина - это дежурная жопа........она ж тупа как пробка.......а вот тех организаторов, которые действительно организовали - тех не посадили, отпустили............НО..в нашем правосудии ведь кто-то должон быть крайним, так сказать: дежурной .опой
Свідок до ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 10 Вересня 2014 18:36
10000% ...... Ну, але і те, що ця ДЕЖУРНА ЖОПА отримає термін ув"язнення -- теж перемога вітчизняного правосудддя.... Адже організатори, які, щоб вам було відомо, були громадянами країн ЄС більше не будуть пхати сюди свого носа.... у пошуках дешевих шлюх... Ну, принаймні, деякий час не будуть сюди лізти.... Ось, ну і те, що вони громадяни ЄС == їх навряд чи дістануть наші органи, а від так .... близьким Дьоміної варто готувати вазілін, адже мусолити її будуть добряче..... і це будуть далеко не ті розпустні ігри до яких звикла ця 40-річна жінка --- тут буде більше жесті...
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 10 Вересня 2014 15:30
Вляпалась..........но видно прокуратура "налегке" решила видно срубить баблос.....ведь это так просто
Семенючка Показати IP 10 Вересня 2014 18:40
На цьому відео Дьоміна йде як качка.... Їй-БО, зверніть увагу перед тим як зайти у двері.... ту ногу суне як якесь хуторянське дівча.... А ще модель... мля...(
ХХХ Показати IP 11 Вересня 2014 21:05
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus