USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянки перемогли у конкурсі Грантів Президента

12 Серпня 2014 08:00
Презентація проектів, підтриманих у рамках конкурсу Грантів Президента для обдарованої молоді, відбулась у п’ятницю, 08 серпня, у коворкінг-центрі «Репортер». Про це повідомляють у прес-службі обласного молодіжного центру праці.

Активна молодь отримала можливість реалізації власних ідей на території Волинської області.

Так, переможницями стали дві волинянки.

Вільчинська Людмила з проектом “Створення можливостей та передумов для соціально-економічного й культурного відродження сільських громад Луцького району”.

Головним завданням цього проекту є підвищення рівня громадської безпеки та порядку, а також створення передумови для соціально-економічного відродження сільських місцевостей на базі сіл Суховоля, Радомишль, Романівка, Лаврів, Баківці, Озеряни Луцького району Волинської області.

Впродовж декількох місяців проектом передбачається впровадження інноваційних механізмів залучення громадського та приватного сектору до вирішення проблеми безробіття Волинської молоді, що створить можливості для набуття досвіду роботи та проходження практики для волинської молоді. Також запровадять практики соціально-корпоративної відповідальності бізнесу із молодіжного працевлаштування та покращать професійний рівень громадського сектору Волині.

Ще одна переможниця, Самчук Людмила представила проект “Покращення можливостей для розвитку сільських громад Рожищенського району шляхом використання наявних можливостей території та підвищення економічної спроможності та рівня зайнятості місцевих жителів”.

Головною метою проекту є впродовж терміну реалізації пропозиції через розвиток народних промислів та використання природного та історико-культурного потенціалу Волинської області сприяти економічному розвитку територій та вирішенню проблеми незайнятості населення Рожищенського району.

Молодь Волині часто нарікає на відсутність можливостей самореалізації. Та, як показує практика, хто шукає - той знаходить. Можливість реалізувати свою ідею є у кожного. Для цього і існують конкурси та гранти, що підтримують молодь у їх починаннях, - ідеться у повідомленні.

До впровадження проектів активно долучається обласний молодіжний центр праці та перелік партнерів постійно розширюється. Ті, хто у цих ідеях та напрямах діяльності побачив можливість власної самореалізації – звертайтеся за телефоном: 0332-78-59-52, або приходьте за адресою: м. Луцьк, вул. Глушець, 49 офісне приміщення Обласного молодіжного центру праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus