USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волиняни проситимуть визнати добровольців учасниками бойових дій

23 Листопада 2017 23:07
Депутати Волинської обласної ради проситимуть у Міноборони визнати учасниками бойових дій добровольців, які захищали Україну на російсько-українській війні.

Із цього приводу депутат Віктор Козак озвучив запит під час засідання чергової 16-ї сесії Волинської обласної ради 23 листопада.

«Надійшло звернення від волинських учасників АТО, учасників бойових дій з проханням звернутися в Міністерство оборони України, аби розробили механізм офіційного визнання добровольців. Звісно є механізм, мають бути свідки. І такі люди у нас є, зокрема ті, хто захищав Донецький аеропорт. Але через те, що вони не ввійшли в структури Нацгвардії чи ЗСУ, то не можуть мати такі ж пільги, як їхні побратими. Тому прошу підтримати їхнє звернення та направити у Київ», - озвучив депутат.

Депутати підтримали звернення волинських захисників.

Зауважимо, що в цьому питанні Луцьк на місцевому рівні визнав добровольців учасниками бойових дій.

На сесії також підтримали звернення учасників АТО щодо забезпечення їх ліками відповідно до рецептів лікарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus