USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волиньобленерго» відмовляється електрифіковувати мікрорайон для бійців АТО

14 Липня 2016 20:25
Мешканці Старовижівського району скаржаться на дії ПАТ «Волиньобленерго», яке відмовляється провести електролінію до нового житлового масиву для бійців АТО.

Про це стало відомо під час сесії Волинської обласної ради сьогодні, 14 липня.

Так, депутат облради Михайло Імберовський озвучив запит до голови ОДА та керівництва ПАТ «Волиньобленерго», у якому повідомив про скарги мешканців Старовижівського району щодо електрифікації житлового мікрорайону для бійців АТО.

Так, у 2015 році в межах села Брідки Старовижвської селищної ради бійцям АТО виділили 36 земельних ділянок під забудову. З-поміж інфраструктурних об’єктів, туди потрібно провести лінію електропередач. Але, зі слів депутата, ПАТ «Волиньобленерго» відмовилося і каже, щоб волиняни проводили електромережі за власні кошти.

Натомість, зауважує Михайло Імберовський, чинним законодавством передбачено, що роботи з електрифікації території, де має бути комплексна забудова, мають проводитися за складову тарифу або замовником за рахунок поворотної фінансової допомоги.

Тож він попросив організувати зустріч з усіма сторонами конфлікту із залученням представників влади аби вирішити, як розв’язати проблему. Депутати підтримали запит колеги.

Нагадаємо, депутати облради просять також Антимонопольний комітет та прокуратуру області перевірити дотримання законодавства про захист економічної конкуренції ПАТ «Волиньобленерго».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ВишкиБойка Показати IP 14 Липня 2016 20:47
Волиньобленерго це унікальна структура. Ви за свій рахунок проведіть, поставте стовпи, трансформатор, а ми щоб обслуговувати на свй баланс поставимо одним словом монополісти. Пустіть європейців, а дзуські.
сам бачив до ВишкиБойка Показати IP 15 Липня 2016 08:12
бригади волиньобленерго патрулюють кордони України разом з прикордонниками, щоб європейці не пробрались на волинь і не почали тут торгувати світлом
Жужа до ВишкиБойка Показати IP 16 Серпня 2016 13:50
Були й ми в такій ситуації. і 8 ділянок атошників на масиві є і що з того??? За два місяці(хоча по закону 15 роб днів) дождалися ТУ, зробили проект за свої гроші, погодили його (не без впливу поважних персон) і за свої "кровні" купили трансофрматор на всіх, заплатили за встановлення його і підключення від 10-тки, а потім вже кожен до свого будинка тягнув і купляв ув обленергно кіловати і платив за підключення. На все-про все по 42 тисячі пішло. Для того щоб обленерго обслуговуало нашу ТП мусили передати її на баланас(подарувати) тому ж обленерго. + купа нервів, часу, паперів, біганини і "рішаній". Саме прикре в цій ситуації, що Волиньобленергно-монополіст і ти нікуди не дінешся і прийдеш до них і заплатиш як хочеш світла в своїй хаті.
Петро Показати IP 14 Липня 2016 21:08
Оце Вам реаліїї сьогодення, олігархам все, а Вам і нам дірка від бубликааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!
Робокоп Показати IP 14 Липня 2016 21:20
але тут прийшов Бетман і усе вирішив
За 57 коп. . Показати IP 14 Липня 2016 22:27
Що можна електрифікувати усі новобудови? Давайте платити як європа тоді і електрифікація буде поевропейскі
упс до За 57 коп. . Показати IP 15 Липня 2016 05:56
Працюэш там?як можна платили"по эвропейськи" i з нашими зарплатами?вже некажучи про азiатський сервiс енергетикiв+ хамське вiдношення до людей.....
ватафон до упс Показати IP 15 Липня 2016 08:15
До людей відношення людське. А до азіатів які кричать шо платити не будемо, але ви вкладіть мільйон шоб провести нам світло - відношення як до братів наших старших....
А шо Показати IP 14 Липня 2016 22:30
Імберовський балотується? А тут сьогодні усі кандидати на обленерго дмухають.
і все Показати IP 15 Липня 2016 01:54
Так треба технічну документацію. Треба проект. Чи всі хочуть халяву? Якщо енерго не дає дозволу, значить чогось бракує. Або надавайте повну інформацію.
Отошнік Показати IP 15 Липня 2016 16:26
Ми хочемо на халяву, а оказуеться що за все треба платити, миж воювали щоб жити чесно. Комунізму вже не буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus