USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська дзюдоїстка претендує на звання найкращого спортсмена-юніора країни

16 Січня 2016 09:34
Анна Кухарук з Любомля на ІІ всеукраїнській церемонії Junior Sports Awards потрапила до фінального голосування у номінації «Like Junior».

Кінець підрахунку голосів – сьогодні, 16 січня, о 16:00. Читачі Інформаційного агентства Волинські новини можуть підтримати землячку, проголосувавши за неї на сторінці, присвяченій церемонії, у Вконтакті.

Нагадаємо, вихованка любомльської школи дзюдо минулоріч на кадетській Європі стала другою, а на ЧС завоювала «бронзу».

За звання улюбленого спортсмена України з волинською дзюдоїсткою Анною Кухарук конкурують боксера Катерина Рогова (чемпіонка Європи та срібна призерка чемпіонату світу серед юніорів); плавець Андрій Хлопцов (переможець та бронзовий призер І Європейських ігор, чемпіон світу серед юнаків); спортсмен фігурного катання Іван Павлов (переможець зимового Європейського олімпійського фестивалю) та столична дзюдоїстка Дар’я Білодід (чемпіонка світу та Європи серед кадетів).

В інших номінаціях Junior Sports Awards («Кращий спортсмен року»; «Краща спортсменка року»; «Краща команда року»; «Сенсація року»; «Досягнення року»; «Сподівання України»; «За волю до перемоги»; «Кращий тренер») враховуватиметься лише думка експертів та спортивних журналістів. Зауважимо, Кухарук також номінується у категорії «Сенсація року». А інший волинський спортсмен Богдан Чабан (веслування на каное») разом зі своїм напарником Бориславом Бизу претендують на звання «Краща команда року».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus