USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Активістів волинської Самооборони нагородили

4 Березня 2014 15:12
Нетверезий зловмисник стріляв у патрульний наряд, у складі якого були правоохоронці, представники громадського формування та самооборони, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час наради керівників міськрайорганів та структурних підрозділів апарату обласного управління міліції тимчасово виконувач обов’язків начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Михайло Руденко подякував тим правоохоронцям та активістам за те, що вони затримали лучанина, який вночі на зауваження стражів порядку відреагував стріляниною із травматичної зброї. У результаті інспектор патрульної служби сержант міліції Ігор Троцюк отримав поранення та був госпіталізований у медичний заклад. Окрім того, куля потрапила у мобільний телефон активіста.

Зусиллями спільного наряду 32-річного жителя обласного центру, який у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки та хуліганства, затримали та доставили у міський відділ міліції. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За високий професіоналізм, вмілі та рішучі дії, а також за свідому громадську позицію щодо забезпечення охорони громадського порядку, сприяння органам внутрішніх справ у затриманні озброєного правопорушника Михайло Руденко вручив почесні грамоти, грошові нагороди та цінні подарунки інспекторам роти патрульної служби Луцького МВ молодшому сержанту мiлiцiї Ігореві Троцюку та молодшому сержанту мiлiцiї Андрієві Лавренчуку, членам громадських формувань ВалерiєвіДубинюку, Юрієві Пінаєву та Миколі Ляшуку.

– Дякую правоохоронцям за належне виконання своїх професійних обов’язків, а активістам – за допомогу в охороні громадського порядку, адже лише спільними зусиллями ми зможемо забезпечити спокій і безпеку громадян, – підсумував керівник волинських правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 4 Березня 2014 15:16
ото жах.Тепер міліція з бандитами.Й так міліція не працювала а тепер в них з бандою і надійна співпраця в крадіжках і розбоях дерибан буде.
Вітаю Показати IP 4 Березня 2014 15:18
з першим бойовим хрещенням. Але... як піар для міліції - слабувато, хіба як заохочення для бажаючих відчути адреналін нічними вулицями міста)
Гузю Показати IP 4 Березня 2014 17:38
Бачиш, знову Руденко... А ти казав, що вже поїхав... Дебіл ти, Гузьок!
брати Грімм Показати IP 4 Березня 2014 18:07
ото подія тіпа сашу білого з данильчуком затримали.в випившого хлопця газову пукавку забрали.а травмувались коли втікали та падали об землю.
небайдужа Показати IP 4 Березня 2014 20:18
Самооборона відчепіться нарешті від правоохоронних органів, бо вже кури сміються з отих "героїв"!!! Знаю, що в Іваничах в самообороні перебуває, колишній засуджений, який недавно відкинувся!!! Ходить тепер по райвідділку порядок наводить!!! Ну то вже повний,,,,,ец!!!! Він же в свому житті нічого хорошого для України не зробив і не зробить!!!! Виникає питання, невже керівники правого сектору, так не дружать з головою????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus