USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинське училище нагородили золотою медаллю на міжнародній виставці

12 Березня 2013 10:22
Діяльність Нововолинського училища відзначили золотою медаллю Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2013», - йдеться на сайті ВОДТРК.

Так, Нововолинське вище професійне училище спільно зі своїми польськими колегами — «Комплексом шкіл гастрономічних і готельних справ», що в місті Хелмі Люблінського воєводства, — взяли участь у 4-ій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2013».
Свої досягнення на форумі, що цими днями відбувся в Києві, презентували більше дев’яти з половиною сотень навчальних закладів. Організували виставку Міністерство освіти і науки, а також Національна академія педагогічних наук України.

Головною метою виставки стало знайомство із сучасними інформаційними технологіями і педагогічними новаціями, обмін досвідом, вдосконалення процесу професійного навчання молоді. Нововолинці презентували свої досягнення у сфері підготовки працівників ресторанного господарства та досвід співпраці зі своїми польськими колегами. Плідна діяльність училища відзначена золотою медаллю міжнародної виставки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
поліщук Показати IP 12 Березня 2013 11:21
А медаль, щоб поїхати і забрати гроші будуть? Кажись це для керівництва цього навчального закладу не хватає кількох тисяч в євро, щоб катнутись в Париж і назад за нагородою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus