USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі джазмени допомогли родинам загиблих з 51 бригади

18 Червня 2014 14:10
У рамках Міжнародного джазового фестивалю «Музичні діалоги 2014» проводився збір коштів для родин військовослужбовців, які загинули під Волновахою. Про це інформують у прес-службі міської ради.

Президент Луцького джазового клубу Олег Баковський висловив співчуття родинам загиблих хлопців. Він зазначив, що під час джазових фестивалів постійно відбувається збір коштів на благодійні цілі. З його слів, цього разу вирішили матеріально підтримати родини загиблих військових. Він наголосив, що до коштів, які пожертвували відвідувачі фестивалю, представники Луцького джазового клубу додали й власні. Зрештою, Олег Баковський передав кожній з родин по 1400 гривень.

Заступник міського голови Лариса Соколовська висловила слова підтримки родинах загиблих військових. Каже, що втрата близьких – це страшна трагедія для сім’ї і ніхто не зможе їх замінити.

З її слів, на жаль, у нашій країні й далі ситуація - непроста. Продовжують гинути люди і їй, як матері, важко на це дивитися.

Лариса Соколовська подякувала громадським активістам за таку хорошу ініціативу.

Слова підтримки рідним військових висловив й заступник міського голови Тарас Яковлев. Він також подякував представникам Луцького джазового клубу, музикантам та відвідувачам джазового фестивалю, які приєдналися до збору коштів на підтримку родин загиблих військовослужбовців.



Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські новини повідомляло, що 4 поранених під Волновахою волинян готують до відправки на Волинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus